Dobrý večer všem opět se mi po několikátý udělala bulka po holení a následné potření deodorantem, protože jsem si na to opět nedávala pozor a hrozně jsem spěchala ( já kráva pitomá ) normalne bych to nechala být jako vždycky ( vymizí to většinou během týdne ) akorát já mam jet za dva dny k moři a hrozně mě bolí natahovat ruce takže bych si nemohla ani zaplavat nevíte jestli se to dá nějak rozmasírovat nebo něco? Předem děkuji všem za odpověď ( ps. ano jsem si jistá že je to přesně z toho a že se nejedná o nějaký nádor či něco jiného )
Dobrý večer všem
opět se mi po několikátý udělala bulka po holení a následné potření deodorantem, protože jsem si na to opět nedávala pozor a hrozně jsem spěchala
( já kráva pitomá
) normalne bych to nechala být jako vždycky ( vymizí to většinou během týdne ) akorát já mam jet za dva dny k moři a hrozně mě bolí natahovat ruce takže bych si nemohla ani zaplavat
nevíte jestli se to dá nějak rozmasírovat nebo něco? Předem děkuji všem za odpověď ( ps. ano jsem si jistá že je to přesně z toho a že se nejedná o nějaký nádor či něco jiného
)