Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj maminky, zaujal mě brčálově zelený čaj Matcha. Pijí ho Budhističtí mniši. Poslední výzkumy ukázaly, že zrychluje metabolismus až o 40% a tím pomáhá hubnutí. 1-2 šálky denně vydají za 20 šálků zeleného čaje. Co vy na to?? Máte zkušenost s tímto čajem?? Děkuji za názory.
Slaším o tom poprvé a docela bych do toho šla, kde se da pořídit ten čaj Matcha?
Zadejte si na google čaj Matcha a mají pěkné stránky myslim že je to Matcha tea, nebo tak nějak. Přečtěte, prosím a pak písněte. Co na to říkáte? Ale je to fakt brčál… ![]()
Ahoj, toho čaje se nemusíte bát, není nijak hnusný
jen má sytě zelenou barvu a je to takový prášek v pytlíčku. Pokud jste z Prahy, tak ho prodávají třeba na Praze 5 - Arbesovo náměstí, myslím, že v oříškách naproti zastávce
tam tedy stojí pytlíček cca 11 Kč.
Je na něm dobré to, že se může pít i ve studené vodě a přimíchat např. do džusu. ![]()
Kromě hubnutí je např. na pročištění, snížení cholesterolu a ještě něco, to už nevím ![]()
Ahoj, já se o tomčaji dozvěděla ze stránky o fitness výživě a kulturistice. Má pročišťovat, zrychlovat metabolismus a celkově má být skvělý.
Obáváms e té barvy, ale slyším jen chválu, takže asi vyzkouším. Zatím ozkoušeno nemám - ona ta cena je docela vysoká…
Ahoj holky, ráda bych obnovila toto téma a podiskutovala s těmi, co tento čaj pijete, mám ho teď na zkoušku a celkem i chutná
@marmelada78 Mají ho v prodejně čajů a kávy Oxalis. V Praze ve většině OC.
Dík, do Prahy daleko, a tady jsem ho nikde neviděla, tak jsem myslela jestli třeba někdo nemá nějaký ověřený eshop
Ahoj Vám chutná jo? Mě moc ne, musím si ho osladit:-)) Ale už jsem z něj něco vařila, má všestrané využití:-))
A máte s tím nějaké zkušenosti co se týče zrychlení metabolismu nebo něco v tom smyslu?
Nemyslím si že jen pití čaje by zrychlilo metabolismus až tak že by se jen tak zhublo, zelený čaj působí určitě pozitivně, ale 20 šálků denně asi už moc zdravé nebude:-)Matcha je v prášu takže se dá udělat snadno hodně silný, ale to už moc pitelné nebude:-) Ale je hodně povzbudivý takže to je pozitivní:-)