Čaj, nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@MuffinkaM píše:
Já bych brala v potaz taky jak je na tom mimčo s horkokrevností… Náš malej se od narození strašlivě potí, teď v těch vedrech je jen v bodíčku s krátkých rukávem a stejně je spařenej jak rajče.Takže toho vypije dost. Dávám normálně čaj, vodu nechce.
Naše malá se taky celkem potí už od mala, takže ji dám sem tam čajík, a s těma horkama pravda byla jsem s malou a pořád plakala a když jsem přišla domů tak byla v pohodě takže teď když jsou vedra ji mám sice v kočárku venku ale ve stínu v altánu kde s ní sedím
taky by se mi nechtělo ležet v kočárku kde se vzduch nehne pařit zadeček v plínce a ležet na propocených zádičkách jo a kojení na veřejnosti už dávno neřeším ze začátku to bylo divné ale teď ho prostě vytáhnu a je to nebo když jsou čumilové tak hodím plínku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řeším opačný problém, malej(skoro půl roku) nechce pít čaj a vyžaduje poutze prso, mě kojení na veřejnosti problém nedělá ale on keýž mu ho rovnou nedám do pusy tak se nenapije, podle mě má pak málo tekutin.. jinak můžeš dávat kojeneckou vodu, ty bych ani nepřevařovala a nebo fenyklový pytlíkový čaj, tím zabiješ i prdíky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit