Pribiňáček od 4. měsíce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6224
27.4.12 16:26

Pribiňáček od 4 měsíce???????????????

ahojky holky :)

dneska sem byla s malou v parku a vedle na lavičce seděla babička s vnučkou.. Všechno ok, myslela jsem si hodná babička si vzala vnučku ven :) ale.. nevim jestli se to zdá divné jen mě.. Babička holčičku krmila nějakým snad jahodovým pribiňákem.. 8o 8o … zajímalo mě kolik holčičce bylo, tak jsem se optala a holčičce byly 4 měsíce.. 8o to se už můžou pribiňáky??? jestli jsem třeba něco nezaspala, malé je 7 měsíců,ale tohle bych jí asi nedala.. ještě ta babička držela holku v přímém sedu na klíně, nebyla opřená..

Tak co myslíte holky? může se pribiňák nebo ne?? nebo jsem jen hysterka co si všímá kravin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
27.4.12 16:27

Babička je hold jiná škola ;) moje máma by to malé ve 4 měs cpala taky :roll: já jsem ve 4měs jedla rajskou s knedlíky :mrgreen: světe div se žiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
27.4.12 16:28

Všímáš si kravin.. :mrgreen: :mrgreen: Babička to praktikuje tak, jak to dělala u svých dětí :nevim: jen nevím, jestli by s tím souhlasila i mamka té holčičky - jestli to babička nedělá za jejími zády, maminka by mohla vědět, že pribiňáky nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.4.12 16:28

podívej se na složení Pribiňáka,a sama si odpověz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
27.4.12 16:30

Dřív se to tak dávalo a i jiné různé „speciality“ se mixovali do flašek,tak to babička dělá po svém ;)

• Citovat
  • Upravit
mmonica
27.4.12 16:30

ja bych ho nedala ani ted ve dvou,je to preslazena chemie

• Citovat
  • Upravit
41882
27.4.12 16:31

Nedala bych, ale myslím, že to je její věc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@mmonica píše:
ja bych ho nedala ani ted ve dvou,je to preslazena chemie

jj,já bych ho nedala ani teď v 2r a 7m,a ani by mě to nenapadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD

nás příkrmy sice ještě čekají (malá má 3,5 měs.), ale fakt mi to příjde brzo. co vím, tak jsem viděla švagrovou dávat pribináčka, když měl synovec 5 měsíců a i to mi příjde brzo, když se všude píše, že s příkrmama se má začínat s ukončeným 6.měsícem.

• Citovat
  • Upravit
7661

Myslím, že opravdová hysterka by se na nebohou babi vrhla, pribiňáka jí s řevem zabavila a neprodleně zavolala sociálku. Pokud jsi to neudělala, pak hysterka nejsi.
A abych ti odpověděla i na druhou otázku, tak ano, pribiňák je pro svoje složení pro mimino opravdu nevhodný.
Nicméně do toho, čím ostatní krmí své děti či vnoučata, ti podle mě nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica

jinak zrovna v tom jahodovem je rakovinotvorne barvivo

• Citovat
  • Upravit
41882
27.4.12 16:32

@MishaSAD tady nejde o to, že dává ,,příkrm,,..ale o to, že dává chemickej sajrajt..a ještě dřív, než se vůbec tohle dávat má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.4.12 16:36

nedávám to ani teď - 16m, a všichni v mém okolí vědí, co malému můžou dát a co ne. Za tohle bych ji teda pěkně sekla, pokud bych byla tou maminkou. Je to chemická sračka, stejně jako kostíci. Když už něco takového, tak daleko líp vychází Lipánek. Ale nedala bych ho určitě v 4m, dala bych ho tak po prvním roce. A radši teda ten Baby, ten je přímo od jednoho roku. Ale je to vlastně jenom jogurt a ještě k tomu pro nás malé balení.
Jj číst a číst a číst složení a pak se sám zodpovědně rozhodnout, jestli těma sračkama cpát děti.
Mimochodem to červené barvivo je karmín (pomleté krovky broučků) - http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?…
A když už jsem u té osvěty… http://www.vasedeti.cz/…na-pro-deti/

Příspěvek upraven 27.04.12 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.4.12 16:36

@MishaSAD Pribiňák se mezi příkrmy počítat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.4.12 16:37

Moje neteřinka je krmena lipánkama a spol asi od 4 měsíce, ne že bych se zastávala, já bych to nedělala ale musím říct že to dítě je neskutečný, neproblémový, krásně jí, spí všechno… :nevim:
Pravda je že nás fakt krmili od mala rajskou a spol a jsme tady takže asi jí to extra neublíží. ;)

je to každýho věc fakt bych si toho nevšímala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí