Od jakého měsíce banán?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od jakého měs. banán??
ahojky všem ![]()
prosím o radu, nikde to tu nemůžu dohledat - od jakého měsíce můžu dát prckovi banán??? je mu 4 a 1/2 měs, je jinak na UM, nekojíme, baštíme tedy už rozmixovanou zeleninku k obídku+UM a v pohodě, tak mě napadlo, kdy můžu dát už banán ke svačince???
díky všem za případné odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dávala jsem od 6 měsíců a pak mě tady někdo sprdnul, že se má dávat až od 9, že je to tropické ovoce, pro dítě z našich končin nepřirozená potrava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že už můžeš, taky jsem malé dala na lžičce, ale zatím jen 2×, protože ji kojím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fááátk?je tropická sice,ale podle mě hodně dobře snášená
.Jinak jsem malé koupila přesnidávečku bánán s jablkem a je od 4 měs.Já bych se asi banánu nebála.Neříkám pomeranče,mandarinky atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Banán byl snad první věc, co mladší ochutnal, zkrátka jedla jsem banán, on z toho byl hin, tak dostal ocucat, pak trochu naškrábat na lžičku. Vím, že je to tropické ovoce, ale banán mi přijde takový neagresivní ![]()
edit: a bylo mu taky tak nějak jako vám, kolem toho 4,5m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 14 měsíce
, ale jen proto že z něj nadavovala jen ho viděla a nechtějte vědět co dělal, když na něj šáhla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to bylo jeho první ovoce, takže někdy od 5. měsíce.
Jestli papá dobře zeleninu, tak bych už dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Banán dostala poprvé, když měla 3,5 měs. ale pravidelně jsem začla dávat od 4 měs. (naučila se díky němu pravidelně tlačit každý den, po sunaru byla hodně zacpaná).
Klidně už bych ho dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
fááátk?je tropická sice,ale podle mě hodně dobře snášená.Jinak jsem malé koupila přesnidávečku bánán s jablkem a je od 4 měs.Já bych se asi banánu nebála.Neříkám pomeranče,mandarinky atd
Na tohle musím reagovat, moje malá má 7,5 měs. a už baští čerstvý pomeranč, pomelo, mandarinky (zavařované) je to tropické ovoce, ale naprosto ok bez problémů
ale tak ona jí už vše jen v mimi verzi
má ráda všechno ovoce a zeleninu co dostane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jasný, já mám dcerku skoro 5 měsíců a banán dostala už něco po 3 měsíci a jak jí šmakoval, teď jí kupuju přesnídávky s banánem a různým ovocem od 4tého měsíce baštíme pravidelně. Odpoledne má zeleninku a k odpolední svačince ovoce jako banán, meruňku, jablko a zkrátka jsme už zkusily všechny skleničky od 4tého měsíce a jak jí to všechno šmakovala a i ty zelenink, tak se neboj a jdi do toho, jinak my jsme taky na UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit