Čajik měsičnimu miminku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A proč jí ten čaj chceš vůbec dávat?
Já třeba taky kojila a do toho dokrmovala. Tchýně mně zuřivě nutila dávat malé čaj, že má určitě strašnou žízeň, já to jednou v pomatení smyslů zkusila, malá ani nechtěla a bylo hotovo.
Nemá to pro ty mimina žádný přínos, že se to tak dělávalo dřív, není důvod ![]()
Když byla trochu starší, jednou, nebo 2× za den jsem jí udělala malinko řidší Sunar pro svůj pocit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kryptozoo no protože jednak chce pořád jist, co hodinu a to ji dávám 90 ml um plus prso které „požužla“ 5-10 minut. A pak protože jsi myslím že musí mít určitě i žízeň gort v takovém vedru.
- Citovat
- Upravit
Já sem čaj dceři v tomhle věku dávala ale byl to fenyklový proti prdikum…tak 50ml za den, ne že by víc nechtěla ale víc sem nedávala…jinak na žízeň ji stačí mléko..ať už umělé nebo mateřské..nic jiného v tomhle věku nepotrebuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy jen kojila, ale žádný čaj jsem nedávala (další tekutiny - vodu až k příkrmům), i když babičky mi to furt nutily. Zkoušela bych víc přikládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dayus Rozumím, ale je to ještě prceček. Co by vypila na čaji, o to míň si dá mléka a bude ještě hladovější ![]()
Co bych za sebe zkusila, tak opravdu max. dát do UM třeba o 10 ml vody víc na dávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To, že chce prso každou hodinu je normální. Jestli chceš kojit tak koj prostě pořád. Laktační poradkyni jsi měla? Čaj bych dala max pár lžiček. Tekutiny má i z toho um.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dayus píše:
@Kryptozoo no protože jednak chce pořád jist, co hodinu a to ji dávám 90 ml um plus prso které „požužla“ 5-10 minut. A pak protože jsi myslím že musí mít určitě i žízeň gort v takovém vedru.
Co je to gort?
Já bych díteti nejdřív dala prso a pak Um. Takhle nemají ty prsa motivaci ke zvýšení laktace. Čaj bych nedávala vůbec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čaj bych klidně dala…mně ho dali pro mimino před x lety už v porodnici…je vedro, musí mít žízeň…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davala jsem fenyklovy, ten je snad skoro od narozeni a nebo bych zkusila kojeneckou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem dávala male heřmánkový, asi tak 10-20ml. Narodila se a venku 35st, to bych ji fakt nenechala 3h bez ničeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čaj určitě ne, ale prevarenou vodu. Čaj se v těchto vedrech hodně kazí, pozor na to. Více kojit, zkoušet vodu. Já v takových vedrech kojila i co 20 minut. Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
To, že chce prso každou hodinu je normální. Jestli chceš kojit tak koj prostě pořád. Laktační poradkyni jsi měla? Čaj bych dala max pár lžiček. Tekutiny má i z toho um.
no zvláště v tomhle vedru je normální, že chce prso pořád. Mladší dcera je červnová, takže když byla vedra tak jsem jí kojila přes den třeba každou hodinu. Naštěstí byla fakt šikovná a za 5 minut se napila. Takže nebyl problém jí nakojit venku. A pak mi to vynahradila v noci a spala i 6 hodin v kuse. Myslím, že měla žízeň proto chtěla pořád pít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, má dcera má 5 týdnů, kojim, ale mléka moc nemám takže jsme i na UM. Chci se zeptat myslíte že můžu dát i čajik a kolik? Doktorka se mi moc na to ne tvářila říkala že kdyžtak 4 malé lzicky, má rodina zas říkala že nám normalne čaj dávali. Tak já nevím co myslíte?