Call centrum - Confilogi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já s nimi sice nespolupracuji, ale nejjednodušší bude zaslat tam CV a při případném pohovoru se doptat na vše ohledně práce. Jako všude jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, holky mohly by jste mi prosím poradit nějaké call centrum? Potřebuji si nutně přivydělat a na netu jsem nic moc nenašla. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě sem prošla školením udělala zkoušky, noťas už mi taky přišel a od zítra začínám. Myslim že to bude fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím
.
Co se týče společnosti Confilogi…
Polská firma, prodávající po telefonu doplňky stravy. Zákazník projeví zájem, na základě čeho prodejci volají a prodají.
Pracovní doba je přijatelná, kolegové skvělý - práce z domova na IČO.
Co se přístupu týče, tak je to naprostá katastrofa. Nadřízení srazí peníze za jakoukoliv hloupost. Schéma řešení námitek - jeden velký nesmysl! Firma chce mít z lidí roboty! Žádají vám termín na nápravu cílů a vyhodí vás i když vše splnite. UŽ NIKDY VÍCE!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Story Time a váš účet je založený dnes a je to váš první příspěvek, moc věrohodný to není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anett.m ano, taky jsem pod nimi měsíc dělal, splnil jejich cíle apod.
Navíc, nejde mi o věrohodnost, ale o to přidat i svou zkušenost
. Účet jsem založil dnes, neb jsem dnes hledal hodnocení firmy. Je snad nedůvěryhodné to, že si člověk založil účet dnes? Dle mého názoru ne..
Stejný názor by sem napsal každý kdo zažil nové čili současné vedení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
je tu někdo, kdo pracoval nebo pracuje pro společnost Confilogi s. r.o.
Našla jsem jejich pracovní nabídku, bohužel na internetu je málo informací ohledně společnosti. Hledám kompetentní osobu, která mi předá transparentní názor a hodnocení.
Moc děkuji za odpovědi a informace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nedoporučuji
Tato firma si dobře hlídá, aby na internetu o ní bylo co nejméně relevatních recenzí, našel jsem pouze zde, tak se jako bývalý zaměstnanec vyjádřím:
V inzerátu firma prezentovala pracovní dobu 8-16h od pondělí do pátku a začátek spolupráce od 27.7.
Postupně se člověk ovšem dovídal, že vše je trochu jinak. Je zde povinný počet víkendů v měsíci, pracovní dobu a vybavení
vám určuje zaměstnavatel - a to tomu říkají práce na živnost. Takže jste OSVČ vlastně jen na oko.
Až 7.8., kdy jsem se poprvé přihlásil do systému(a to jsem školení zvládl za standardní dobu) nám
byla započítána první placená hodina.
Podal jsem výpověď, protože mi odešel hlas - číst 8h denně pořád ten samý dlouhý monolog si vyžádal své a také z důvodu, že z vás chtějí stroj na výkon, který se nesmí od skriptu absolutně nijak odchýlit, jinak je pokuta. Podle toho také
vypadala atmosféra ve firmě.
Výpověď jsem firmě posílal datovou schránkou. Odpověď mi přišla kurýrem v polštině - to mluví samo za sebe.
Ještě předtím jsem posílal zpět pomůcky. Ve sledování vidím, že pomůcky (ty musíte vrátit do Polska) dávno
dorazily do cíle, ale nikdo mi neodpověděl, že tím jsou naše závazky ohledně zapůjčených věcí vyrovnány.
Byla mi slíbena faktura a výplatnice do 10.9. Nic do mého mailu stále nedorazilo, telefony již nikdo nebere.
Samozřejmě věci budu řešit dál, píši, aby ostatní věděli, že mají hledat zaměstnání raději jinde.
Tuto firmu můžu vřele nedoporučit, už ty pozitivní falešné recenze zde, když někdo napíše negativní, někdo najatý argumentuje, že se jedná o falešný účet s falešnou recenzí - to vypovídá o všem.
Jan Kavalír
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
CONFILOGI S.R.O
CONFILOGI S R. O.
Je to firma, linka zabývající se prodejem různých placebo produktů za neskutečně vysoké částky seniorům. Zkrátka budete na lince a budete okrádat starý lidi, kteří si naivně myslí, že dostanou zdarma výhodný balíček a zavolají vám na linku na číslo které našli jako reklamu někde v časopisu pro seniory. Poslala bych na ně nějaký orgán. Říká se jim šmejdi. Musela jsem odejít nedávala jsem to psychicky
- Citovat
- Upravit