Psychicky zdeptaná z práce

34
1.6.24 17:24

Psychicky zdeptaná z práce

Zdravím, nedávno jsem skočila v práci odešla jsme z hodiny na hodinu důvod že jsme to psychicky nezvládla kvůli jedné kolegyni. Celou dobu jsme si jí nevšímala, nějaké spory jsem neřešila nevšímala jsme si jí, ale když do vás vyloženě každý den jede člověku to práci úplně znechutí. Ostatní mi říkali ser na ní, ale nešlo to přemýšlela jsem nad tím pak celé hodiny a tahala jsem si to domů, byla jsem protivná a dusila to v sobě ten den to všechno prasklo já se zhroutila v práci a odešla.
Sice jsem dostala léky ne úzkost atd…
Ale mám pořád takový divný pocit nevím zda je to zoufalství nebo asi deprese.
Nejhorší je že v minulé práci jsme odešla stejně celá směna se na mne sesypala a začali po mně křičet, odešla jsme a dala hned výpověď ve zkušební době, ale tenkrát se mi ulevilo, ale teď ne
Nevím co si stim mám počít…možná jsme blázen nebo si to beru moc osobně? Narážím na špatné lidi? Nebo je ten problém ve mně…

PS: V práci vždy udělám co je mi zadáno dělám i práci za ostatní jsem milá a komunikativní.

Příspěvek upraven 01.06.24 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65122
1.6.24 17:27

@Valchy moc nerozumím tomu, že když jsi tak milá a komunikativní, tak jsi měla už ve dvou zaměstnáních takové problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
1.6.24 17:43
@vokishka píše: Více

Právě, tam bude nějaký jiný problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.6.24 17:49

@Valchy A proč ta kolegyně do tebe ryla? Byla jako toxická nebo jak je to myšleno? :think:
Horší teda je, že se člověku neulevilo, pokud tam byl kolektivní problém a nešel řešit nějak s vedením nebo aby tě podržela jiná kolegyně, pokud tam tedy je někdo takový. Možná jsi moc empatická a citlivá
Nevím nechci soudit, když neznam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.6.24 17:56
@Alexinka87 píše: Více

Myslím že ryla do každého když sní v něčem nesouhlasil. Dělala neschvali chodila si stěžovat vedoucímu a vymýšlela si věci na mne aby mne vyhodily a aby dokázala že ona je nejlepší. Řešila jsem to s vedoucím řekl mi nevšímej si jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.6.24 18:04

@Valchy Tím, že jsi odešla, si ji dokázala, že je ted v jejích očích nejlepší :zed: Měla jsi zkusit víc zabojovat, promluvit si s vedením nějak víc do hloubky, vyřešit to. Uklidnit situaci. Mluvila jsi s tou kolegyní osobně? Proč to dělá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
1.6.24 18:53

Někdy člověk musí odejít ve vlastním zájmu. Už ses tak rozhodla. Neposoudíme, zda jste se měli spojit a usměrnit tu, co dělala proti kolegům útoky, nebo zda jste to měli společně řešit u vedení. Teď se děj do kupy a budeš začínat znovu jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10760
1.6.24 19:53

A řekla jsi o ní nadřízenému? Někdo všechno zahodí kvůli blbostem, i vztah… Prostě se problému nepostaví čelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
1.6.24 20:06
@Valchy píše: Více

Ja ti rozumim, kolektivy, kde bylo vice zenskych s kteryma jsem mela spolupracovat, jsem nedavala. Nesnasela jsem spolecne drbani a skupinkovani. Neumela jsem s nimi komunikovat. Pak jsem se dostala na misto, jde byla starsi kolegyne s kterou jsem si sedla, ta pak odesla a zustala jen jedna nadrizena, to me bavi a davam to, s chlapama jsem v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.6.24 20:18

Asi pracuješ v kolektivu jednoduchých zlých lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat