Výpověď ve zkušební době a inventura
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jsi ve zkušební době, tak jim tam prostě dones zrušení pracovního poměru ve zkušební době, otoč se ve dveřích a odejdi. Nemusíš vůbec nikde zůstat. Vypadá to, že na tebe chtějí hodit nějaké svoje průsery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bacha, pokud jsi nedělala důslednou inventuru a inventarizaci při nástupu, tak teď možná na tebe chtějí hodit veškeré prusery za posledních deset let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady něco smrdí. Aby na tebe něco nenachystaly
Každopádně odejít můžeš kdykoliv. Výpověď nedaváš, ale zrušení prac. poměru ve zkušební době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALIPELI ano, když jsem nastupovala, tak se dělala inventura, protože zároveň odcházela jiná slečna, která taky dělala zástup vedoucí.
- Citovat
- Upravit
Jsi ve zkušební době, doneseš ukončení pracovního poměru ve zkušební době a druhý den už nepřijdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše: Více
Tohle jsem si taky říkala. Celkem jsem se s paní dohadovala. Říkala jsem ji, že jsem přeci ve zkušebce a ona mi říkala, že nemůžu odejít, dokud nebude hotová inventura, protože taky nesu odpovědnost. Proto se ptám..přijde mi to totiž jako blbost. Prý kdybych byla klasická prodavačka, tak to jde, ale jako zástup vedoucí to nejde. ![]()
- Citovat
- Upravit
@ALIPELI píše: VíceČetla jsem si ji celou i dodatky a nikde nic takového není.
- Citovat
- Upravit
@Ann75 píše: Více
A někde máš taky někde v papírech výslovně napsáno, že během inventury nesmíš ukončit prac. poměr, a to i v případě zkušební doby? Pokud to tvrdí, tak by to měla mít i podložené a tebou podepsané, že s tím souhlasíš/jsi seznámena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Vůbec nic takového jsem tam nečetla. Celkově o inventuře tam není nic psáno
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jak dlouho máš ještě zkušebku?
Možná se ji jen nechce hledat další člověk… Tak ty řekla, že do inventury musíš zůstat… Inventura bude třeba až po zkušebce a pak řekne, že i když je vše v pohodě… tak smůla, protože už jsi po zkušebce a nemůžeš jen tak odejít
- Citovat
- Upravit
Dobrý den.
Obracím se na vás, protože nikde nemůžu najít odpověď
Nastoupila jsem do obchodu s potravinami jako zástupce vedoucího, ale chci ukončit pracovní poměr, protože podmínky nejsou takové jak říkali na pohovoru. Moje vedoucí s tím nemá problém, ale paní, se kterou jsem měla pohovor mi řekla, že musím v práci zůstat dokud se neuvolní datum na inventuru. Pořád jsem ve zkušební době. Sice jsem podepisovala něco jako hmotnou odpovědnost, ale tohle se tam nikde nepíše. Dokážete mi někdo poradit? Měl jste někdo taky takovou zkušenost?
Děkuji