Výpověď ve zkušební době a inventura
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ann75 píše: Více
Uvidíš, třeba ti tu někdo poradí kdo je přímo z oboru. Každopádně za mě ti paní kecá. Já bych to tam ukončila. A pokud bude něco i nadále tvrdit tak ať ti to ukáže, kde je to uvedené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se v pondělí i se smlouvou jít poradit na Úřad práce, tam by ti měli říct jasnou odpověď. Mají tam na takovou problematiku školené lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ Do té doby má po zkušebce. A proč by měla něco vydržet? Má právo odejít bez udání důvodu hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ann75 Takže to jen zkouší. Jestli chceš skončit, tak si to vytiskni a v pondělí jí to polož na stůl a sbohem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše: Více
Ale to asi víme všichni. Kdybych tam místo 10/24 napsal 2/25- taky budeš takhle reagovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych jim normálně přinesla výpověď.
Jestli si nejsi jistá, tak bych se zeptala právníka. Na netu je myslím i bezplatná poradna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALIPELI píše: Více
Podle mě i kdyby tam něco takovýho měla, tak je to stejně neplatný. Smlouva není nadřazená zákoníku práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše: Více
Určitě ji tam nemůžou držet, ale přítomnost na inventure může být podmíněna. Když tam ale nic nemá, tak bych je poslala někam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsi nenapsala, jestli byla provedena inventura i ve chvíli, kdy jsi nastoupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Inventura byla, když jsem nastupovala a byla jsem u toho
- Citovat
- Upravit
Jsi ve zkušební době, takže můžeš odejít kdy chceš. Pokud chtějí inventuru, tak ať ji udělají do konce týdne, ať teda vidí, že máš snahu jim vyjít vstříc a víc se s nima nebav.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ann75 Ve smlouvě nic takového nemáš, takže si může vedoucí říkat co chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už to padlo- ve smlouvách občas bývají věci, že by se jeden divil. A ani skutečnost, že to zaměstnanec podepíše ještě neznamená, že je to vymahatelné.
Je to zkušebka, tak udělat jednostranný právní akt a pá. A dostat hmotku na zkušebku hned od počátku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Uvolní se datum na inventuru k tomu datu, ke kterému odcházíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit