Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Takže se to musí celé odšroubovat?
my nikde nic nenašli, je vidět že to je asi napevno přišroubované všude
jsem blondýna
![]()
@Nicollka neee… šroubovat se nic nemusí… na obrázku v zeleném kolečku je pod tou sedačkou pojistka, ta se odjistí a celé se to zvedne a sundá… doufám, že je to dost vidět… teď hledím, že jsem to zakroužkovala kousek vedle… ta pojistka je ten stříbrný trojúhelníček nahoře na tom rámu, v kroužku je hlavně ten úchyt, aby bylo jasné, kde to chytit při sundávání…
Tak to máme asi ještě nějaký starší typ, protože tam opravdu nic není a vše na šroubech
no co už
@Nicollka to se mi nezdá… my to máme tady (mám rok 2008) v tom zeleném oválku… když odhrnu ten potah, tak tam to je zespodu té kostry sporťáku…
Našla jsem manuál … snad to je ta vaše verze… ehm… tak teď se dívám, že je to zrovna ten náš, i když jsem zadala jiný rok…
Tak asi mame nějakou uplně první verzi
vyfotila jsem zespodu, a fakt je tam jen tyč a nic, jen šrouby všude
@Nicollka píše:
Tak asi mame nějakou uplně první verzivyfotila jsem zespodu, a fakt je tam jen tyč a nic, jen šrouby všude
hmm… tak nezbývá, než se zeptat původních majitelů, jak to dělali oni… ale vozit tam oboje by se mi nechtělo…
@Nicollka jak máš na té jedné fotce vidět tu úchytku, tak za tu chytneš a pod potahem nebo okolo jsem měla hnědý posuvný „tlačítko“. Určitě by to vyndat mělo jít, měla jsem 2007 a šlo to.
@barca0140 zkusím obnovit diskuzi
můžu se zeptat jak se ti s tím kočárkem jezdí? mám ho možnost odkoupit za dobré peníze z druhé ruky.moc děkuji
@IrenkaV. Mě se s ním jezdilo moc fajn..Co bych vytkla, tak jestli budeš jezdit mhd tak pozor při nástupu a výstupu, kvůli jednomu kolečku vpředu. Jinak mi na tříkolku přišel dobře stabilní, zvládl i terén, korbička je prostorná, jezdili jsme v ní až do 8m a i teď skoro na 10m do ní dávám malého spávat na zahradu..Je lehoučký, dobře se ovládá, skládá i přecvakuje-autosedačka, korba, sporťák..Sporťák je taky prostorný, mě přišel až moc, tak jsme zatim koupili golfáč a uplatníme ho hlavně v zimě, kam se krásně vejde a projede i větší sníh..Já jsem s ním opravdu spokojená, jen teda nebudu lhát, ale na větší nerovnosti a tak, je třeba myslet na to jedno kolečko…
@barca0140 děkuju moc za odpověď
bydlíme v menším městě, tak mhd jezdit nebudu, tady u nás všude dojedu kočárem. malé se nám má narodit v lednu, tak sem myslela právě na ten sníh. takže pozor tedy na ty nerovnosti. a máte na kočáru ty normál kolečka nebo nafukovací, četla jsem právě někde, že si maminky na kočár kupovaly ty nafukovací, aby kočár tolik nedrncal.
@IrenkaV. Máme original a i když drncá, tak malému to vyhovovalo..Naopak v tom hned usnul..Jinak je tam super ta moskytiera primo v korbicce, takze kdyz jsme pak na jare dávali chrupat ven, měla jsem jistotu, že mu tam nevletí žádná potvůrka(i když určitě to prodávají i na ostatní kočáry samostatně),ale je opravdu lehoučký, nosila jsem ho denně do 1.p..
@barca0140 tak ještě jednou moc děkuju. mám možnost si jet kočár i obhlídnout, takže zatím shlídnu jen na nečisto, ale chtěla jsem vědět jak v praxi.
tak snad budeme také spokojeni, pokud se pro něj rozhodnu.
děkuju moc ![]()
@IrenkaV. Musím říct, že třeba tady v LIberci potkávám cortinu hodně často..Mě vyhovovala i proto, že jsem dost vysoká (180cm) a nějaké kočárky mi přijdou vyoženě pro prcky
Nejlepší stejně je, dát na vlastní pocit, tak uvidíš, až se na něj pojedete podívat ![]()