Obchod s Tako laret

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
18.5.13 08:45

obchod sTako laret

Ahoj holky, prosím o radu, kde v obchodě mají kočárek tako laret? jsem od Roudnice n. L.,tak jestli někdo nevíte o obchodě kolem Mělníka či Litoměřic, max. Letňany. Na netu jsem ho našla jen někde na Smícově, ale v Praze se nevyznám :? Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2628
18.5.13 08:51

@Jack 1 v Pze na Smichove jsem se na nej sla podivat, vystaveny ho nemaji a pan v obchode kdyz jsem se na ten kocarek ptala mi ho nedoporucil! Nekvalitni. Takze budem porizovat xlander xmove.
Ale Laret se mi straaaasne libil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
18.5.13 08:51

@Jack 1 v Pze na Smichove jsem se na nej sla podivat, vystaveny ho nemaji a pan v obchode kdyz jsem se na ten kocarek ptala mi ho nedoporucil! Nekvalitni. Takze budem porizovat xlander xmove.
Ale Laret se mi straaaasne libil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
18.5.13 08:54

@Jack 1 jinak je to kocar z Polska a nemaji ho k videni skoro nikde. Ja potkala jednu maminu na Cernem moste v obchodaku, tak jsem ji hned zastavila a vyptavala se… Ta s nim je pry spokojena, ale je fakt, ze pusobil dost lacine a mozna i kycovite v tech sytych barvach a barenyma koleckama…
U nas zatim vede xlander, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
18.5.13 09:15

Já mám laret, ale váhala jsem mezi ním a abc designem viper 4s…ted bych si koupila radeji abc…ne ze by byl laret nekvalitní, ale na prd košík a na mou postavu je velkej :) a abc se mi líbí čím dál víc :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.5.13 09:16

No a kolik xlander stoji? já chci kočárek tak do 10000,–,laret se mi dost líbil a nic moc žádné špatné reference jsem nenašla, proto hledám kam se zajít podívat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
18.5.13 09:22

@Jack 1 malo kde ho maji… Ja hledala taky kam se na nej podivat. Vsude v eshopech napsano skladem, ale tim maji na mysli skladem u dodavatele, ne na prodejne.
Takze bud to to risknout nebo nevim…
X lander je cenove stredni trida, komplet i s autosedackou maxi cosi okolo 15tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
18.5.13 09:24

@valina1 viper 4s ten pan v prodejne taky chvalil, zkousela jsem ho ale nelibi se mi barevne kombinace… Cerna mi na kocarku pusobi desne smutne… Zvlast na korbicce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Juskuvka
6.7.13 19:39

Kočárek TAko laret i x-lander mají na prodejně v Mostě, takže je možnost srovnání a vyzkoušení. Také se rozhoduji, který z nich.
http://beruskakocarky.mimishop.cz/katalog.php?…
mají ho i tady
 http://www.detatko.org/…obchodu.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4