Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím o radu, kde v obchodě mají kočárek tako laret? jsem od Roudnice n. L.,tak jestli někdo nevíte o obchodě kolem Mělníka či Litoměřic, max. Letňany. Na netu jsem ho našla jen někde na Smícově, ale v Praze se nevyznám
Děkuji za odpovědi ![]()
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret@Jack 1 v Pze na Smichove jsem se na nej sla podivat, vystaveny ho nemaji a pan v obchode kdyz jsem se na ten kocarek ptala mi ho nedoporucil! Nekvalitni. Takze budem porizovat xlander xmove.
Ale Laret se mi straaaasne libil!
@Jack 1 v Pze na Smichove jsem se na nej sla podivat, vystaveny ho nemaji a pan v obchode kdyz jsem se na ten kocarek ptala mi ho nedoporucil! Nekvalitni. Takze budem porizovat xlander xmove.
Ale Laret se mi straaaasne libil!
@Jack 1 jinak je to kocar z Polska a nemaji ho k videni skoro nikde. Ja potkala jednu maminu na Cernem moste v obchodaku, tak jsem ji hned zastavila a vyptavala se… Ta s nim je pry spokojena, ale je fakt, ze pusobil dost lacine a mozna i kycovite v tech sytych barvach a barenyma koleckama…
U nas zatim vede xlander, no
Já mám laret, ale váhala jsem mezi ním a abc designem viper 4s…ted bych si koupila radeji abc…ne ze by byl laret nekvalitní, ale na prd košík a na mou postavu je velkej
a abc se mi líbí čím dál víc
![]()
No a kolik xlander stoji? já chci kočárek tak do 10000,–,laret se mi dost líbil a nic moc žádné špatné reference jsem nenašla, proto hledám kam se zajít podívat. ![]()
@Jack 1 malo kde ho maji… Ja hledala taky kam se na nej podivat. Vsude v eshopech napsano skladem, ale tim maji na mysli skladem u dodavatele, ne na prodejne.
Takze bud to to risknout nebo nevim…
X lander je cenove stredni trida, komplet i s autosedackou maxi cosi okolo 15tis.
@valina1 viper 4s ten pan v prodejne taky chvalil, zkousela jsem ho ale nelibi se mi barevne kombinace… Cerna mi na kocarku pusobi desne smutne… Zvlast na korbicce…
Kočárek TAko laret i x-lander mají na prodejně v Mostě, takže je možnost srovnání a vyzkoušení. Také se rozhoduji, který z nich.
http://beruskakocarky.mimishop.cz/katalog.php?…
mají ho i tady
http://www.detatko.org/…obchodu.html