Cam Elegant Family 2014

113
18.2.14 10:54

CAM ELEGANT FAMILY 2014

Ahoj holki,
potřebovala bych poradit. Nemáte někdo zkušenost s kočárkem CAM ELEGANT FAMILY 2014?? Chci si ho koupit, jsem do nej zamilovana…jenze nikde na prodejně ho nemaji vystaveny a já jsem se chtěla na něj podívat kůli kolečkám. Jsou malé, ale u nás jsou většínou chodníky rovné, ale chtěla jsem vědet, jestli některá z vás s ním nemá zkušennosti, anebo aspoň nemá kočárek se stejnýma kolečkama???

Moc moc děkuju za pomoc a za radu DÍKY!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
18.2.14 11:06

Mam dva kocarky CAM, jine modely. jsem s nima naprosto spokojena az na kolecka…
v obou pripadech jsou pomerne velmi tvrde a je citet kazdy kaminek, co prejedes. ve meste, po obchodech atd. neni problem a kocarek svisti rychle, krasne plynule a jde ridit malickem jedne ruky. na mene dokonalem chodniku uz to ale pekne skace.
doporucuju fakt nekde zkusit. nemuzou ti ho nekde objednat na prodejnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.2.14 11:23

No, ted jsem se docetla, ze jeden si muzu objednat a vyzvednout si ho na prodejne, ale prijde mi blby, kdyz mi ho tam objednaj, abych se na nej koukla a potom rekla ze ho nechci. :o) Takze spokojena ses? A je lehkej? Ja ho budu vetsinou tahat sama, tak abych se neudrela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.2.14 11:32

@Tessinnkaa
ja mam tanhle:
http://medicalbaby.it/images/1822.jpg
a z toho, co jsem vyzkousela, tak byl jeden z nejlehcich. ja jsem spokojena. do terenu uz mam i jiny a jinak s timhle nebyl problem. a jsou fakt moc pekne, lidi se za tema kocarkama otoci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
18.2.14 11:39

Jj na tenhle jsem taky koukala ale me se konkretne libi strasne tenhle

http://www.detskezbozi.com/…ly-2014.html

dole v modre barve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 17:10

Tak už jsi si ho koupila? Jak jsi spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.11.14 21:03

@michelle.x45 Ahoj promin ze pisu takhel pozde, ale strasne dlouho jsem tu nebyla :) ano kocarek mam a jsem nadsena, spokojena. Lide mi ho chvali a otaci se za nim :) Je pravda ze kolecka jsou celkem mala a je citii kazdy kaminek..ale po rovnym chodnikach, coz u nas mame, tak jsem spokojena. Kdyz narazime na vylete na horsi teren, tak to i dopadlo ze jsem nesla kolecka a pritel korbu s prckem :D :D: :D Jinak vrele doporucuji!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí