Kočárek - Cam Pulsar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jennie
27.2.12 09:35

Cam pulsar

Ahoj,my máme Cam Pulsar 2011 a já jsem tedy spokojená.To Dinamico se mi taky moc líbí,hlavně ta kola budou lepší,i když-já si nestěžuji.Každým rokem se ty kočárky inovují,holt jsme kupovali v říjnu pro dcerku,co se narodila teď v lednu,tak nemáme Dinamico nebo Siderale.
Pro zimní mimi korba dostačuje,lehounce se s kočárkem manipuluje,po kostkách drncá,ale pro mě je to bonus-malé se to líbí,hezky usíná.Příjemné madlo,ovládání brzdy a otáčení kol páčkama na madle.Co je ještě nevýhoda-koš má nosnost 2kg :roll: .Celkově jsem ale spokojená,je kvalitně zpracovaný,líbí se mi a nemá ho půl Prahy jako např.X-lander…A co se týče koleček-dají se jednoduše odcvaknout a popř.koupit nová…

• Citovat
  • Upravit
Misha101
27.2.12 12:30

A jaké kolečka má ten tvůj pulsar 2011? má ty pěnová? nebo plastová? a jaké jsou? díky moc

• Citovat
  • Upravit
Jennie
27.2.12 13:06
Misha101 píše:
A jaké kolečka má ten tvůj pulsar 2011? má ty pěnová? nebo plastová? a jaké jsou? díky moc

Pokud vím,mají Pulsary 2011 jen jeden typ koleček.Je to plast,ale povrch-po čem jezdíš je surová guma,jak řekl manžel.Tudíž není pravda,jak někdo píše-že jedeš po plastu.

• Citovat
  • Upravit
Misha101
27.2.12 14:06

ten nový dinamico má ty zaní nafukovací a ty přední kolečka pěnová, nevím ale jestli jsou pěnová dobrá? nemám zkušenosti…jinak se mi mooc líbí

• Citovat
  • Upravit
585
27.2.12 21:58

Dinamico taky moc hezký.. :-) Já koupila ten Pulsar a už samozřejmě vrže :/ Já mám fakt štěstí, první Casualplay vrzalo kolečko a teď Pulsar a taky vrže kolečko :///

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 22:28

Kolečka vržou u kočárů pořád a všem a snad na všech kočárech, tak si to něčím prostříkni, olejem, vazelínou… nebo manžel ať s tím něco zkusí. Myslím, že to je ta nejmenší závada co se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
29.2.12 08:47

Ahojte,, tiež sa pridávam do vašej diskusie, aj keď kočár ešte nevlastním, len sa po nich rozhliadam. Jednoznačne som sa rohdola pre značku CAM.
Ako prvý mi padol do oka Elegant Family, ale uvažujem aj nad Combi Emotion alebo Dinamico, ktoré majú oproti Pulsaru výhodu, že všetky kolieska sú odpružené.
Ešte mám čas na vyberanie, ale určite to bude jeden z týchto, pretože vzhľadovo aj cenovo mi prídu ako najlepší výber… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
29.2.12 09:59
skjaninka píše:
Ahojte,, tiež sa pridávam do vašej diskusie, aj keď kočár ešte nevlastním, len sa po nich rozhliadam. Jednoznačne som sa rohdola pre značku CAM.
Ako prvý mi padol do oka Elegant Family, ale uvažujem aj nad Combi Emotion alebo Dinamico, ktoré majú oproti Pulsaru výhodu, že všetky kolieska sú odpružené.
Ešte mám čas na vyberanie, ale určite to bude jeden z týchto, pretože vzhľadovo aj cenovo mi prídu ako najlepší výber… ;)

Ahoj,chválím výběr,já bych šla do toho Dinamica a co Siderale?Kdyby v říjnu prodávali Dinamico,tak byl můj.Takhle mám Pulsar,ale zatím jsem spokojená i s ním.Jezdí se s ním perfektně.Do města je super.

• Citovat
  • Upravit
4312
29.2.12 12:54

Aj mne Dinamico vychádza ako najlepší, halvne mi ide o tie kolieska, že sú odpružené a druhý po ňom je ten Combi emotion. Takže ja budem vyberať medzi týmito dvoma. Kupovať budem až niekedy v lete… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
4.3.12 14:58

Já se na něj chci jet podívat v dubnu do Letňan na výstavu For Kids a okouknout tam i ostatní, ale v podstatě, jsem už rozhodnutá pro Dinamico.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misha101
5.3.12 06:48

taky to tak mám..jedu na veletrh do Brna, ale nejspíš beru dinamico..je super, moc se mi líbí…akorát váhám nad barvou, ale ta béžová je super…

• Citovat
  • Upravit
4312
5.3.12 09:40

Aj u mňa víťazí dinamico. Najprv to bol Elegant family, potom Combi emotion a nakoniec Dinamico, ktorý sa ako jediný páčil aj ostatným. Mne sa páči tá béžová, alebo bordó a na veltrh si ich skočím obzrieť aj ja…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 11:13

Béžová je krásná a pořád ještě jezdí málo světlých kočárků. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misha101
5.3.12 11:39

Právě toho, že je moc světlý se trochu bojí na druhou stranu se dá kdykoli vyprat…a ty tmavsi barvy uz na nem nejsou tam šmrncovní…

• Citovat
  • Upravit
69
5.3.12 16:40

Ahoj holky, čekám mimi v létě a taky jsem se nadchla pro dinamico. Je fakt nádherný. Ale přední kolečka nejsou nafukovací, myslíte, že se hodí na vesnici? Budu jezdit po chodnících, ale nejsou takové kvalitní a rovné jako ve městě. A taky ty barvy, jsou krásné. Líbíl by se mi ten vínový, ale nelíbí se mi u něj že ta mašle je bílá, to ji nemohli udělat ve stejné barvě?..Nejhezčí je asi vážně ten béžový, ale nedokážu si představit, jak by vypadal až půjdu v zimě kolem cesty a projede kolem auto..Z té béžové přeci jen všechny fleky nevyperu, tak nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí