Dlouhá korba kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2237
6.4.10 18:41

Dlouhá korba kočárku

ahoj holky, mamky-poraďte. Ségra čeká první mimi na září a chtěla by kočárek-nejlíp kombinaci hluboký+sporťák, případně s vložnou taškou. Chce aby to byla čtyřkolka (ne s otočnými koly) a hlavně aby byla prostorná korba u hlubokého kočárku. Jak se dívala např. na tento http://www.detska-prodejna.cz/…ace/413.html# ale má špatný přístup do košíku, když mimi leží (je tam prostor tak 10cm). Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
6.4.10 18:44

Jo a ještě aby byl houpací ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
6.4.10 18:48

Ahoj, já rodila vloni v říjnu a měla jsem podobné požadavky…nakonec jsme vybrali Patron Apollon Alux - velikost, ovladatelnost v terénu i městě dobrá, ale přístup do košíku trošku horší. Jenže nikde jsem nenašla 100% vyhovující kočárek :think: Hlavně jsem měla ho vyzkoušet s dvouletým děckem u nás na chatě v lese a klučina se tam i v tomto věku krásně vyspal (bylo léto) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
6.4.10 18:49

Anulko, a proč nechceš aretovací (otočná) kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
6.4.10 19:01

No ségra je taková nevěřící a myslí, že není asi houpací, nebo snad ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.4.10 19:13

Tak nevim jak patron apollon alux, my máme starší verzi a moc koupací není… A co klasika Roan, Inglesina Magnum a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
6.4.10 19:17
Hanule píše:
Tak nevim jak patron apollon alux, my máme starší verzi a moc koupací není… A co klasika Roan, Inglesina Magnum a tak?

Já mám ten nejnovější, a na nás houpe dost, takže mu ta péra blokuju, aby tolik neřádil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
valja2002
6.4.10 20:04

Máme tento a jsme spokojený: http://www.slune-cz.cz/…nix-f4-2009/

• Citovat
  • Upravit
8049
6.4.10 20:12

Tak taky mě napadají klasiky - Roan Marita nebo Cortina, nebo i Bartatiny jsou prostorné a přístup ke košíku je v pohodě. Já mám vlastně Bartatinu korbu ale podvozek je Fyn 3ds, ale dělají i 4 kolku, jenže tady jsou odaretovatelná kola. U Bartatin nikoliv!
 http://www.e-broucek.cz/…ek-bartatina

Typově podobný, jako jsi vkládala v tom odkazu, tak je asi ten klasický Roan s vložnou taškou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
6.4.10 20:33

na tyto požadavky plně doporučuji inglesinu na podvozku ergobike. akorát je v trošku jiné cenové relaci než tebou vybraný. j kupovala nový, ale starš kolekci a byl před 4 lety za 9000. ale podle mě by šel koupit i slušný z druhé ruky. klárka je zářijová a byla v nem i druhou zimu. jinak je lehký, krásně houpe, korba je fakt veliká a velmi slušně ovladatelný. jedzili jsme po obchoďácích, v MHD i v terénu a všude obstál na výbornou. košík má veiký, dobře přístupný a s nosností dvojnásobnou té oficiálně uváděné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
6.4.10 20:42

My máme Inglesinu Magnum a jsme maximálně spokojený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.4.10 21:05

My máme Hoco Diamond, je to taky trojkombinace s taškou, nafukovací neotočná kola. Moc houpací asi není. Ale přístup ke košíku super - dá se rozevřít (má z jedné strany dva zipy :palec: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.4.10 23:15

Patron Bohemia - Apollon Alux. Naprostá spokojenost, odvozil oba kluky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
16.11.11 15:25

Ahoj holky,

tak dnes celý den pokukuju po kočárkách. Chtěla bych kombinaci s velkými koly, nejlépe nafukovacími, ale nemusí být. Strašně se mi líbí: http://www.ondalek.cz/…-peak-4-air-#…, ale na webu píšou, že má délku lehu 92 a někde na diksuzi jsem se dočetla jen 77cm. Takže v shopu asi nepíšou o vnitřní délce. Mimi se nám narodí v dubnu. Nechtěla bych řešit, že se nám mímák do kočárku po pár měsících nevejde.
Projela jsem hromadu webů, hromadu recenzí, hromadu značek a typů a jde mi z toho hlava kolem. Tento je vítěz,ale bojím se právě té délky.
Prosím znáte někdo nějaký kombinovaný velký kočárek, čtyřkolový? Děkuju moc…

• Citovat
  • Upravit
29436
16.11.11 15:32
Holma píše:
Ahoj holky,tak dnes celý den pokukuju po kočárkách. Chtěla bych kombinaci s velkými koly, nejlépe nafukovacími, ale nemusí být. Strašně se mi líbí: http://www.ondalek.cz/…-peak-4-air-#…, ale na webu píšou, že má délku lehu 92 a někde na diksuzi jsem se dočetla jen 77cm. Takže v shopu asi nepíšou o vnitřní délce. Mimi se nám narodí v dubnu. Nechtěla bych řešit, že se nám mímák do kočárku po pár měsících nevejde.
Projela jsem hromadu webů, hromadu recenzí, hromadu značek a typů a jde mi z toho hlava kolem. Tento je vítěz,ale bojím se právě té délky.
Prosím znáte někdo nějaký kombinovaný velký kočárek, čtyřkolový? Děkuju moc…

Těch 92cm bude délka sporťáku a 77cm bude korbička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí