Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holma píše:
Ahoj holky,tak dnes celý den pokukuju po kočárkách. Chtěla bych kombinaci s velkými koly, nejlépe nafukovacími, ale nemusí být. Strašně se mi líbí: http://www.ondalek.cz/…-peak-4-air-#…, ale na webu píšou, že má délku lehu 92 a někde na diksuzi jsem se dočetla jen 77cm. Takže v shopu asi nepíšou o vnitřní délce. Mimi se nám narodí v dubnu. Nechtěla bych řešit, že se nám mímák do kočárku po pár měsících nevejde.
Projela jsem hromadu webů, hromadu recenzí, hromadu značek a typů a jde mi z toho hlava kolem. Tento je vítěz,ale bojím se právě té délky.
Prosím znáte někdo nějaký kombinovaný velký kočárek, čtyřkolový? Děkuju moc…
tenhle kočárek se mi taky moc líbí, ale odradila mě u něj ta velká váha oproti ostatním kočárkům ![]()
Co Firkon? ty mají dlouhé korbičky
Firkony se mi taky líbily, ale prý podložka v korbičce nějak sjíždí nebo co a manželovi se vůbec nelíbí
Potřebovala bych spíš asi nějaké praktické názory, protože zase koukám na ten Firkon, který má délku lehu
a Icoo 77, jsou ty 3 cenťáky tak velkej rozdíl? Termín je na konci dubna, tak snad by ten kočár vydržel a pak by byl sporťák…co myslíte?
Holma píše:
Firkony se mi taky líbily, ale prý podložka v korbičce nějak sjíždí nebo co a manželovi se vůbec nelíbí
já ho původně taky nechtěla, celkově jsem nechtěla polský kočárek,ale hodně kamarádek ho má a je s ním spokojeno a právě si chválí tu hlubokou korbu, že je velká a celkově „vychytaná“. A co nějaký kočárek od Bebecar? ty se mi taky moc libí. Mají užásný podvozky,ale tam si nejsem jistá tou sporotvní sedačkou. Taky tápu a nemůžu najít dokonalý kočárek
a kolegyně z práce si pořizuje tento, je dobře skladný a lehký, ale má trošku futuristický vzhled…mě by se taky líbil
http://www.kocarky-matous.cz/…et-2011.html
jo a pak se mi líbí:
Já za sebe jsem rozhodnutá pro Roan Marita. Nádherná klasika, krásné barvičky, hluboký kočárek se sporťákem, houpací, neotáčecí nafukovací kola a prostorná korbička 82cm délka, 38cm šířka a krásně dostupný košík.
http://www.kocarkycz.cz/…ta-2011.html
Ja mam joolz a ma jednu z nejvetsich korbicek!! Otocna kolecka se daji zaaretovat!
A jinak se s nim super jezdi i v terenu:D
zane2611 píše:
a co TAKO BALLILA? velká prostorná korba, houpavej......
na netu nevidím vnitřní délku korbičky, nevíš?
ja myslim, ze na dubnove dite je to jedno, stejne bude na zimu uz ve sportaku. takze bych spis resila aby sel sportak do lehu a mohlo tam jit miminko i driv, v lete se tam aspon nebude parit.. za me par centimetru sem nebo tam, to uz neni rozdil ![]()
jinak svagrova ma breznoveho chlapecka, docela kus a jeste ted jezdi v hlubokem od bebecaru (spis tam sedi se zvedlou zadovou operkou
) ten sportak je tam nic moc ale jde to koupit bez nej, jen podvozek a korba..
Janichka píše:
Ja mam joolz a ma jednu z nejvetsich korbicek!! Otocna kolecka se daji zaaretovat!
A jinak se s nim super jezdi i v terenu:D
Pěknej, ale potřebuju velká kola:-(
Největší je asi Liberta,87cm vnitřní délka a pak Dorjan Dany sport 81 cm.Roan Marita i Firkon má vnitřní délku jen 75cm.Celý min.měsíc jsem nedělala skoro nic jiného než jezdila po kočárech s metrem v ruce.Na netu jsou mnohdy úplně jiné údaje než pak ve skutečnosti.Nakonec jsem to s milým kočárem vzdala,protože nemůžu najít ideální a budu mít od ségry Hoco big foot.
Ahoj janino.Občas čtu vaší diskusi,pocházím totiž taky z Vysočiny z Pejru.Koukám,že se Ti to už krátí,tak hodně zdaru! ![]()
maraida píše:
Ahoj janino.Občas čtu vaší diskusi,pocházím totiž taky z Vysočiny z Pejru.Koukám,že se Ti to už krátí,tak hodně zdaru!
Ahojky…já jsem přímo z Pejru, možná se i známe
Jojo už to mám za pár ![]()