Kočárek - Cam Pulsar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
anonymka
8.4.10 10:24

Cam pulsar

Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s tímto kočárkem.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jarek
3.6.10 21:20

Taky bychom ho chtěli, ale asi ho zatím moc lidí nemá, ale v obchodě se zdál perfektní…

• Citovat
  • Upravit
zzuzzulle
5.7.10 11:50

ahoj, tak my tento kočárek máme, používáme zatím jenom hlubokou korbu a autosedačku a jsme velmi spokojení. Jedinou nevýhodou, kterou má, je to, že je úplně bez odpružení, takže ve městě super, ale jakýkoli terén je pro něj trochu problém. Mimčo lítá ze strany na stranu. :-) Takže pokud se budete pohybovat převážně ve městě, tak můžu jen doporučit. Zatím.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Luciehu
23.9.11 00:03

:-D nikde jsem tento kočárek cam pulsar v obchodě neviděla, chci si ho koupit přes net, ale nikde nepíšou jaká je korba, prosím Vás je tam dost místa i na fusák a půl roční dítě na zimu? některé kočárky mají malé korby, děkuji za odpověd Lucie

• Citovat
  • Upravit
rtyss
5.11.11 20:29

Ahoj, taky se mi moc libi,ale zatim zadna recenze..:(

• Citovat
  • Upravit
Luciehu
6.11.11 12:40

Jelikož kočárek má umělé kolečka, tak bych ho nedoporučovala nikomu, chudák miminko pak při jen horším terénu v korbě skáče ze strany na stranu :-( tento kočátek je jen krásný co se týče designu, ale toť vše

• Citovat
  • Upravit
zzuzzulle
7.11.11 09:06

My používali tento kočárek asi rok a půl (teď už jen golfky) a musím říct, že to bylo bez problémů, ano, je pravda, že kolečka jsou plastová, ale my trávíme většinu času ve městě, takže v tom nebyl zas až tak velký problém. Měla jsem v ruce kočárků víc a odpružené byly některé ještě mnohem méně. Takže za mě do města mohu určitě doporučit.

• Citovat
  • Upravit
10482
8.11.11 09:28
Luciehu píše:
Jelikož kočárek má umělé kolečka, tak bych ho nedoporučovala nikomu, chudák miminko pak při jen horším terénu v korbě skáče ze strany na stranu :-( tento kočátek je jen krásný co se týče designu, ale toť vše

jezdila jsem po městě s golfáčem od narození (cybex callisto s vložnou taškou) myslím, že je to něco podobného, jako cam pulsar. a není to vůbec nic hrozného. martinovi to nevadilo ani za mák,, jasně, nejezdila sjem s ním ve štěrku, po polních cestách, a tak, ale chodníky, silnice, úplně v pohodě. dokonce usínal rychleji, než v kočáře s nafukovacími koly. asi ho to drncání uklidňovalo!

takže za mě - proč ne, ale jen do určitých podmínek. Je to pouze městský kočár a jako takový by měl být používaný!
rozhodně ale ne jejich autosedačku! není testovaná, má jen homologaci, což je naprd, i sedačky s homologací vycházení jako nebezepčné v crashtestech!
kéž by se EU už jednou přestala plést do blbostí a vydala pořádné předpisy na věci, které důležité jsou, jako je bezpečnost dítěte v autě!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DenisaS8
2.1.12 19:00

Velikost korbičky

Donrý den,

dočetla jsem se, že máte kočárek Cam Pulsar, já bych ho hrozně chtěla - verzi 2011, ale nějak nikde nemohu vyčíst velikost korbičky.. Nemohla byste mi prosím napsat vnitřní šiřku korbičky a délku??

Mockrát vám děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
zzuzzulle
2.1.12 19:42

Ráda vám ho změřím, ale dostanu se k tomu nejdříve zítra, tak pak napíšu.

• Citovat
  • Upravit
DenisaS8
2.1.12 21:09

Super, mockrát vám děkuji, moc mi tím pomůžete ;)) hezký večer ;)

• Citovat
  • Upravit
zzuzzulle
3.1.12 21:09

Tak tady jsou slíbené rozměry - vnitřní délka korbičky 77 cm a vnitřní šířka 33 cm. Jen ale upozorňuji, že máme verzi 2010, tak nemůžu zaručit, že ta letošní je stejně velká.

• Citovat
  • Upravit
585
3.1.12 22:31

Mockrát vám děkuji :) jste moc hodná.. Já mám momentálně Casualplay korbu Playmoon, která má údajně šířku 33 cm :( takže to tím asi moc nevyřeším …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.2.12 22:06

Našla jsem novinku Cam Dinamico 2012, mohl by být pohodlnější, má nafukovací kolečka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misha101
23.2.12 06:45

moc se mi líbí cam dinamico 2012…je to opravdu moc pěkný kočár a ty nafukovací kola jsou bonusem…jsem zvědavá, kdy ho budu moct vidět naživo..nebo už ho snad některá máte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4