Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lucka Z. Mohla bych poprosit fotku, jak to máte přišité? Moc děkuju ![]()
@Lucka Z. Děkuji. A to je teda jen nahoře na vložce? nesjíždí to v oblasti zadečku? Jako že by se tam ta podložka posouvala dopředu? Jinak super nápad, ještě jednou díky ![]()
Ještě se chci zeptat, jakou pláštěnku dáváte na tento kočárek? Dnes mi dorazil, vzala jsem k němu pláštěnku od Emitexu universal a je malá, nejde přetáhnout před rukojeť ![]()
Já mám pláštěnku z trojkombinace Camarelo a je taky málá, přes rukojeť ji nedám ![]()
@marketa83 dobre plastenky maji v DM drogerii ale uz dlouho jsem ji tam nevidela
Ahoj holky, mám na vás dotaz
Kočár máme už objednaný, ale nějak mi nedošlo, že opěrka má zřejmě „jen“ těch 42-43cm.. A teď ten problém - v kolika měsících tam své prcky vozíte? Teď se trochu bojím, že se tam ten náš obr v zimě nevleze na délku, jako že bude asi ležící plocha krátká
Mám z toho teda pořádný strach, protože kočár je krásný a hlavně se konečně těším, že nebudu muset řešit každý výmol na cestě… Jo jinak malý má necelých 17 měsíců… Máme i Valco Snap 4, ale ty jízdní vlastnosti se s Camarelem prostě nedají srovnat.. Děkuji za reakce ![]()
Dobrý večer, nám je 9 měsíců a máme cca 74 cm, v kočárku je na délku zatím naprosto v pohodě ![]()
@Lucka Z. Tak to je super, u Valca je plocha taky 90 cm. Dneska kooonečně dojde, tak jsem moc zvědavá ![]()