Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosim mate nekdo sportak camarelo elf?? Je to novinka. Dekuji
Dobrý den, máme ho sice 1. den, ale naprostá spokojenost. Oproti Camarelo Eos má lepší konstrukci a rozepinací nánožník, což je perfektní
jinak přebalovací batůžek je krásný
byla to láska na první pohled
a malému se v něm také líbí ![]()
@Lucka Z.
dobrý den, já vybírám ze všech možných kočárů. Z těch drahých mi nic nevyhovuje. Tento kočárek jsem našla náhodou. Je krásný. Když ho máte, chtěla bych se zeptat, jestli se nepřeklápí dozadu? Dívala jsem se na video a paní jak ho vozila, tak přední kolečka několikrát ulítla. Je to tohle video https://www.youtube.com/watch?….
Kolik má prosím poloh do sedu?
Dobrý večer, polohy má čtyři - sed, polosed, „pololeh“ a vodorovnou. Zatím máme vyzkoušený pololeh a v leže. Co se týká překlopení: myslím si že, by se to nemělo stát, kočárek má regulaci odpružení, ale ještě jsem nezkoušela. Dneska jsem jezdili skoro celý den v terénu i ve městě a naprostá spokojenost
na madle jsem měla docela těžký batůžek (máme spousta krámů) a kočárek se při zastavení nepřeklápěl. Já jsem vybírala hlavně podle stříšky (u tohoto je opravdu hodně dlouhá, sluníčko nemá šanci
. Potřebovala jsem aby byl skladný (mám malý kufr u auta) a krásně se mi tam vejde. Samozřejmě i cena celkem příznivá
. Jinak moc chválím „kukací okénko“. Jedinou výtku mám k madlu, mohlo být o trochu delší, občas batůžek nakopnu, ale to je jen detail. Od firmy Camarelo máme trojkombinaci a nemůžu si na výrobce ztěžovat ![]()
Maminky my ho mame 5 m a max spokojenost i v terenu, mohu jen doporucit ![]()
Holky kolik má nosnost tento kočárek? A je k němu tedy taška a držák na pití? Díky ![]()
Dobrý den, nosnost nevím jakou má
jinak držák na pití má a tašku také, nebo spíš takový batůžek ![]()
@Lucka Z. Ty máš šedou verzi? Taky bych ráda šedý, z těch tří co nabízejí se mi líbí ta žíhaná.. jakou máš ty? A nemáš náhodou reálný foto kočárku i s tím držákem na pití?
Paráda děkuji moc
ještě vědět tu nosnost, tak jdu do něj okamžitě..
Jé díky moc
Tajně jsem tedy doufala, že bude nosnost vyšší než u EOSu, když udělali lepší konstrukci a další zlepšováky.. no nevadí, přesto do něj asi půjdu, protože se mi fakt líbí ![]()
Já jsem s nim opravdu spokojená a neměnila bych
tak snad jsem trochu pomohla ![]()