Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, nějaká zkušenost s kočárkem Camarelo Faro nebo obecně se značkou camarelo? Dekuji
Kamaradka Camarelo ma a za me je to to teda strasny smejd. Kdyz ho kupovali, tak byla nadsena, ze dali 10tis za celou trojkombinaci, po roce pouzivani uz jen nadava. Vajicko bylo priserny, korba se dala, ale kocar je strasne tezky, po roce pouzivani vrze a prestala fungovat brzda..to fakt nechces. Odvozi v nem dite a pak to muze vyhodit.
Sice už asi kočárek máš, nicméně bych ráda i pro další dopsala svou prozatímní zkušenost. Mám ji zcela opačnou oproti Ernais. Kočárek je lehký, dobře ovladatelný, má velice hezký design. A co se týče vejce, to je přece všeobecně známo, že se moc nedoporučují ty z trojkombinace. Lépe pořídit kočárek 2v1 a dokoupit kvalitní bezpečné vajíčko s patřičnými Crash testy (mimochodem ten, na který se zakladatelka ptá, stojí 2v1 nový cca 15tis)
Ahoj my ho máme 🙂 občas mi přijde že se sekaji kolečka, a občas se nám seká brzda.. Musím s kočárkem trochu do zadu. Jsem zvědavá na sporťák. Jen mi přijde, že je menší, a to jsme brali největší co byl na výběr.