Camp Bítov - Vranovská přehrada

174
11.5.15 09:29

Camp Bítov-Vranovská přehrada

Ahoj, v létě se s dětmi poprvé chystáme pod stan do cempu Bítov na Vranovské přehradě. Tak nějak nás známí ukecali, aby jsme jeli s nimi. :mrgreen:.Musím ale říci, že mám hodně velké obavy s těch veřejných sociálek. 8o 8o. Jsme docela náročná rodina a máme vždy rádi své soukromý. Ale kvůli dětem jdeme pod stan, hrozně se těší. Byl jste tam někdo, ted v posledních 2 letech? :) jaké to tam je a je tam čisto? hlavně ve sprchách a na WC. děkuji Všem :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
280
11.5.15 09:57

Ahoj, loni jsme byly. Záchody a sprchy docela jdou…žádnej luxus, ale jde to.Ale je tam fajn aqapark, pro děti ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.5.15 09:59

@Petraa80 tak jen doufám, že tam nebude smrad, jak na veřejných WC ve městech :roll:,to by mě asi mrsklo. 8o:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
11.5.15 10:18

Né, to ne :).Ráno tam uklízej odpo taky.Je to tam docela čisté. Já už mám tedy děti větší, ale neměla bych problém vzít tam i menší. Líbilo se nám tam.Jen je dobře, že je tam bazén, protože jinak koupání ne, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.5.15 10:20

@Petraa80 Tak fajn, no tak do přehrady bych určitě nevlezla a děti bych tam taky nepustila. :).Jsem ráda, že je tam ten Aguapark, ještě chytnou počasí a bude to snad super jo a doufat, že i jídlo bude o. k. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
11.5.15 10:27

Jídlo určo dobré, výborná zmrzlina :lol:.Nám počasí až na jeden den vyšlo a zvažujeme, že si to letos zopákneme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.5.15 13:07

@Petraa80 Tak fajn, už strach pomalu opadá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.7.16 15:05

Ahoj holky co jste už tam byly (nebo i jiné), jak jste to řešily s jídlem? Objednaly jste snídaně/polopenze, nebo tam funguje i nějaká kuchyňka(dočetla jsem se na stránkách, ale netuším, zda to platí i pro stanaře?)Nééé že bych tam hodlala stát u plotny, ale třeba ráno na čaj atd? Nechce se nám tahat plynový vařič… nebo rychlovarná kanvice se tam dá někde zapojit?
A ještě mám dotázek jak s ohništěm a případně dřevem? (děti chtějí při stanování i opékat buřtíky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.7.16 15:07

A ještě mě děsí jestli se tam dá někde dobíjet tel.? Nebo jak to řešíte pod stanem? Mě týden rozhodně nevydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
7.7.21 13:44

Holky prosím o obnovení diskuze, máte prosím někdo čerstvé s tímhle kempem? Máme to přes celou republiku, tak jestli za to stojí? Jde mi hlavně o využití pro děti, podle fotek to vypadá moc hezky. Syn hlavně uplně nadšený z bazenu který viděl na fotkách. Recenze co jsem našla jsou takové všelijaké :nevim: Moc vám všem děkuji a přeju hezkou dovču :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
7.7.21 13:47

Bazény dobrý, ale platí se tam vstup a je tam dost narváno, to teda v celém kempu, když je pěkné počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
7.7.21 13:51
@Helen78 píše:
Bazény dobrý, ale platí se tam vstup a je tam dost narváno, to teda v celém kempu, když je pěkné počasí.

Aha, já myslela, že pro ubytované je zadarmo. Každopadně moc díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario