Campilobacter a Ecoli

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
9.9.16 13:17

Campilobacter a Ecoli

Ahoj Všem mám dotaz, radu, zkušenost :,(!!!
Malá 13 m…objevil se průjem, horečka, četné slinění…přikláněla jsem se k zubům…Druhý den průjem 8× za den a večer hleny s krvavýma nitkama. Takže jsme mastili hned ráno k doktoru na stěr…test vyšel pozitivní na tyto dvě bakterie :(…takže dieta a doporučeno koupit smectu a nutrolín(probiotika)…tak jsme začli průjem se zmenšil v četnosti na cca 3× denně bez hlenu i krve…a malá byla v pohodě…pije, baští, usmívá se…dnes je to 11den a opět máme 38.4 a celý den polehává…průjem zatím jednou :(…má teda oteklou dáseň..červený tváře…sliní, chce jen studenější pití..teplý do ní nedostanu…a teď zas nevím zda zuby nebo co se děje :(Doktor řekl, že uvidíme jak bude zítra…K čemu se spíš přikláníte??Přikládàm foto…Všem děkuju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
9.9.16 13:29

Ahoj, no přikláněla bych se také k zubům, naše malá měla vždycky u zoubků průjmíky, teploty i přes 38, plínka i jinak smrděla:)) Ale určitě by tam neměla být krev ani hlen - což tam zatím není (psala jste minule u Campylobactera). Já pracuji na infekci:)) Hlavně, ať hodně pije, klidně přidat do čajíku malinko soli(ne nespletla jsem se), probiotika bych také klidně podávala, lehčí dieta, vynechat mléko, přechodně jsem vždy vynechala i Sunar. Pokud ještě kojíte - tak kojte, nic lepšího není:)) A jakmile by tam zase byla krev či hlen, nebo se Vám malá nezdála, přidalo se zvracení, tak bych návštěvu lékaře neodkládala. Držím palce!!! Vím, jak jsou průjmy u dětiček hrozné. Do pusinky koukejte, aby se tam nevytvořily afty, také to takhle někdy může probíhat. Jírovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.9.16 13:42

@Jírovka
Moc děkuji za trochu sklidnění :(…už jsem hotová…průjem sice byl, ale bez hlenu i krve…tak snad se to nějak nerozjede :(…čajík trochu osolit zkusím určo ;)…díky bohu pije i trochu baští…včera plná úsměvú a dnes je zas jak vyměněná :( chuděra, tak snad zoubky…Bohužel nekojím, ale doktor doporučil nemléčné rýžové kaše aspoň večer…a ráno do ní nic jiného než Um nedostanu :(…takže má ráno jednu dávku Um…přez den jí nevyžaduje a večer dávám tu rýžovou…stím je teda boj…ale něco zbaští…V noci se vzbudí což normálně nedělá, ale mázla jsem Calgel a chrněla dál…ještě jednou moc děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.9.16 13:47

Není vůbec zač!!! Vím, jak je podpora důležitá :) My v létě měli střevní virozu všichni - obě děti syn 5 a dcera 20měs., manžel i já, a byl to teda zážitek! Ale také jsme to zvládli doma, pití se do dětí musí nacpat za každou cenu! :) Jírovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.9.16 13:57

@Jírovka
Koukám, že jste si pěkně užili :?
To si vůbec nedokážu představit 8o
Tak hlavně, že jste Vše zvládli dom :dance:
Já se spojila s hygienou…a bylo mi řečeno, že to může mít od psa když třeba něco olízne a pak olízne malý ruku…a ta si jí strčí do pusy…nebo nemyté ovoce, zelenina…což by klíďo mohlo…protože u rodičů chodí na angrešt, rybíz a trhá do misky, ale i do pusy :-X…a taky nedodělané maso…tak se snažím všemu vyvarovat preventivně…tak snad to fakt budou zoubky…ale nedokážu si představit…růst stoliček :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.9.16 14:06

Ze zkušeností jsou nejhorší špičáky :) Většině dětí rostou až naposled, ovšem naše slečna je měla už v roce - a hned 4 najednou :), no nechtěla mi to věřit ani doktorka při roční prohlídce! A neřešte nějaký angrešt, rybíz, písek… To by se člověk musel zbláznit. Já zastávám nazor - ať si prsty olíznou, aspoň pak budou v životě odolnější :) Žadné sterilní prostředí, no já jsem z práce trochu poznamenaná - na infekci jsem chytla jen neštovice - v 27letech :), jinak nikdy nic. :) Tak hodně sil, jdu se zapojit do procesu doma, pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.9.16 14:11

@Jírovka
:D :D děkuji ještě jednou :P…už jsme vzhůru a opět jako by nic ani teplota :roll: to asi že přijde tatínek domu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.9.16 14:22

To je všude stejné :) Tak hlavně rychle předat tatínkovi a jít odpočívat, protože odpočatá maminka = spokojené dítě :) P. S. kokala jste do mého bazárku - třeba na červený podzimní kabátek :) Já si vždy snažím udělat radost tím, že něco koupím sobě nebo dětem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.9.16 14:55

@Jírovka
No tatínek půjde hlídat a já se odreaguju cvičením :lol:
Teď akoràt koukám :P snámy je těžké oblékáni :D malá je drobek…na délku nám je vše krátké, ale pas oblíkne 0-3 m :D má figuru po tatínkovi…takže v kabátku by uplavala :mrgreen: máme teď po průjmech 8 kg :? Nakupujem sní :lol: :lol: a na kalhotech dělàm občas uzlík :D :D :D ale děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
9.9.16 15:49

@Nikyta1 Syn mel campylobakterii ve 2.5 letech. 2 kontrolni vytery furt vykazovaly pritomnost bakterie. Pak mi nekdo poradil Hylak a hned dalsi vyter byl ok. Tak kdyztak zkuste nasadit i tohle…urcite neublizi. Je to tak hnusny, ze se nedivim te bakterii, ze radsi zmizi :-)

Jinak ty vracene horecky bych tipovala take spis na zuby. Kazdopadne to neznamena, ze ve strevech uz bakterie neni. Malej byl naprosto v pohode, ale furt to mel.

At jste brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.9.16 16:06

@kkkristynka
Děkuji o hylaku jsem četla asi vyzkouším asi to bude boj protože smectu a nutrolín kterej je sladkej byl boj :D ale nedá se svítit :lol: :lol: no pozvali nás až za měsíc na výtěr…právě že se vylučuje ta potvora dlouho :roll: tak jí zkusím pomoc :jazyk:…no teď tu to potvůrka(malá) lítá jak kdyby jí nic nebylo :D :D tak snad fakt zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
9.9.16 16:16

@Nikyta1 u nas byla treba smecta taky problem. Nicmene hylak je fajn v tom, ze ho staci cajova lzicky, takze je to pomerne rychle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.9.16 19:37

Campylobactera měla dcera a dokud nebyl výtěr negativní, nesměla do školky a chodit plavat. Pomohl Nutrolin B probiotika, 3× denně, záleží na věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.9.16 21:08

@kkkristynka
Zkusíme ho… možná to je k těm zoubkům…teď už byl zas klid…teplota nikde jen si chuděra dala tvář na dlažbu a chladila se :?…tak uvidíme jaká bude noc :roll:…ale děkuji za radu :kytka: aspoň preventivně na ty brebery ošklivý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.9.16 21:11

@akisek
Jsme ještě prťata 13m…krom diety…žádné omezení nemáme…nutrolín bereme ale změna nějak výrazná není…ale asi bych chtěla zázraky hned ;) tak počkáme a snad ty potvory vykandíme. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí