Bolest bříška na levé straně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2199
8.9.16 16:27

¨bolest bříška na levé straně

Ahoj holky, dcerka (je jí 3,5) má dnes od oběda bolesti na levé straně bříška, myslím že jsou to kreče - podle toho jak brečí že jí to bolí a pak se zas uklidní…neumí sama popsat jak jí to bolí, ukazuje na levý podbřišek. Má malinko rýmu tak jsem jí ráno dala na posílení imunity probiotika, jednu kapsli (nemůže to být tím? nesetkaly jste se s tím některá?)Je bez horečky, chuť k jídlu má ( ve školce měli brambory, doma ráno snědla švestkovou buchtu), i se napila. Volala jsem naší pediatře a ta mi řekla že mám počkat až si dnes dojde na velkou, že to nejspíš bude tím…ale nějak se tomu nechce ven :-( teď usnula ale pláče i ze spaní…nevím jestli to může být zácpa - to asi ne když byla naposled včera… Čůrá bez problémů…ráda bych jí pomohla ale nevím jak…uvařili jsme heřmánkový čaj a dala jsem jí espumisan…zkusili jsme i nahřát polštářek…zatím jí nic neulevilo…
Máte nějaký nápad nebo zkušenost co s tím?

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1912
8.9.16 16:31

Jela bych na pohotovost, když vaše dr. nereaguje :nevim: bůh ví, co to může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
8.9.16 16:43

@allluck to si nechávám jako poslední možnost, kdyby to večer nebylo lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
8.9.16 17:38

Určitě na pohotovost..může být slepák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.9.16 18:00

U bricha nikdy nevis. Jela bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
8.9.16 18:08

Holky děkuji za reakce, máme vyřešeno :potlesk:, po vyspání si dcerka došla na velkou a už je vše ok. Slepák je na pravé straně, takže nehrozilo že by to bylo tím, to bych jela určitě hned k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí