Candibene vs. Pharmatex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2390
31.5.12 17:20

Candibene vs Pharmatex

Koupila jsem si Pharmatex, protože po HA jsem po týdnu nabrala 3kg a to se s jídlem šetřím, ale protože mám slabší výtok doporučila mi magistra přípravek Candibene , nevím, jestli znáte jsou to 3 tabletky, které se zavádí na noc. No tak nějak mě napadlo včera jsem si vzala první tabletu Candibene tak se chci zeptat, jestli to nějak neomezuje působení toho druhého, koukala jsem do příbaláku a píše se tak jen o HA ¨,kondomech,ale spermicidech ne-e.. Děkuju za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
31.5.12 17:41

Já bych to asi neriskovala :think: Pharmatex je citlivý na mýdlo, někdo říká, že kyselé nevadí, ale čert tomu věř, já bych buď počkala na doléčení nebo použila kondom.
Astejně bych asi brala ten kondom kvůli partnerovi, on může kvasinky chytit též, tak aby se nenakazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
31.5.12 17:45

No tam právě psaly, že je kondom nevhodný a ještě minimálně 14dní po dobrání je možné, že by to mohlo narušit působení kondomu ,pesaru, hormonální antikoncepce, ale o spermicidech jsem tam nenašla ani řádek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
31.5.12 18:11

ano, v létáku píšou, že se nemá užívat s jinými zavádějícími léčivy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
31.5.12 18:12

Jinak pokud tam píšou, že to muže narušit ještě za 14 dní i funkci kondomu, tak bych možná pro klid duše zkombinovala kondom a pharmatex :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka_111
31.5.12 18:27

Určitě bych neriskovala :-)

Taky používám Pharmatex a nedávno jsem měla nějaké kvasinky nebo co.. Zavedla jsem tabletu na kvasinky první styk jsme měla až po skončení MS (ta začala 14 dní po tabletě na kvasinky) ..

Dr. doporučoval se chránit i jinak bež jen Pha a nebo vydržet - půst :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1