Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,prosím o radu.V pondělí jsem dobrala poslední tabletku ,,úžasné,, azalie,v uterý mi napsal gyndr jangee a dneska mi ji můj vyzvedne a chci hned navázat,takže vezmu první.Snad nebudu za blbku,ale budu hned chráněná,nebo rači mám pár dnů počkat?Měla jsem před těhu 5 let tělisko nehormonální,takže už nevím jak to chodí s práškama.Děkuji moc za nějakou reakci.A ani jsem nepochopila jak je to s placebo tabletama,doktor pospíchal
Azalia se brala furt v kuse..prej tak po půl roce bych měla vynechat,abych měla MS…já tomu nerozumím ![]()
Azalii bereš dokud kojíš…jinak navazuješ na poslední tabletku, placebo tabletky jsou když máš měsíčky
já mám 5měsíců po porodu a ještě jsem to neměla a to nejím prášky, břibejrala jsem po nich ![]()
Ja bobirala azalii uz kdyz jsem nekojila,ted prave mam koupenou jangee a doktor rikal,ze u ni MS neni,ze jen za pul roku vynecham ci co,abych ji dostala.to jako placebka vynecham a hned vemu dalsi anti?
@wildcherry píše:
Ja bobirala azalii uz kdyz jsem nekojila,ted prave mam koupenou jangee a doktor rikal,ze u ni MS neni,ze jen za pul roku vynecham ci co,abych ji dostala.to jako placebka vynecham a hned vemu dalsi anti?
tak to nevím ale já u normální anti nevynechávala, jela prostě v tahu a doktor to věděl a nic neříkal, jen že to mám sem tam pustit když se mi to bude hodit ![]()
@sibi píše:
tak to nevím ale já u normální anti nevynechávala, jela prostě v tahu a doktor to věděl a nic neříkal, jen že to mám sem tam pustit když se mi to bude hodit
takže ty placeba teda brát nebudu?jsem z toho magor,leták přečtenej 3× a stejně nechápu to vynecháni MS…no teď to budu brát každý den a příští týden se zeptam,jak tam půjdu ![]()
@wildcherry píše:
takže ty placeba teda brát nebudu?jsem z toho magor,leták přečtenej 3× a stejně nechápu to vynecháni MS…no teď to budu brát každý den a příští týden se zeptam,jak tam půjdu
můžeš i nemusíš… je to proto aby jsi nezapomněla potom vvzít prášky