Otěhotnění během šestinedělí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20885
27.5.12 21:58

Otěhotnění během šestinedělí

Ahoj holky,nejdřív jsem se chtěla schovat za anonymitu ale zeptám se veřejně :mrgreen: Myslíte si že kojení je aspoň trošku bráno jako antikoncepce?Já se jen ptám protože jsem sama ještě v šestinedělí a už u nás proběhl 2× sexík a já teď nevím jak velká je šance že bych mohla otěhotnět.Ovulaci nevím kdy mám,taky jsem slyšela že po porodu je první cyklus anovulační :nevim: samozřejmě těhotná být nechci,ale kdyby jo,tak jako tragédii bych to nebrala :mrgreen: jak se to vlastně pozná když žena po porodu nemestruuje?NO a na závěr otázečka,je tady někdo kdo otěhotněl během šestinedělí??Děkuji všem za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
27.5.12 22:02

Kojení jako antikoncepce? Ne. Po porodu jsme nemenstruovala a kojila a otěhotněla jsem. Bylo to po vysazení antika, za 5 týdnů po vysazení jsem si udělala test a byl pozitivní. taky jsem přemýšlela, jak to poznám, když nemám menstruaci a došla k závěru, že si prostě budu zhruba po pěti týdnech dělat testy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13722
27.5.12 22:02

Šance je malá, ale je… takže bych na to 100% nespoléhala. A že nemáš MS nepoznáš nijak, dokud jí jednou nedostaneš :D Jedině by sis měřila bazální teplotu, ale to dopředu taky neodhadneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.5.12 22:03

Na plavání se mnou chodila holka co otěhotněla v šestinedělí.Má holky jak dvojčata ale řikala teda že málem chcípla .Někdy je tam brala obě a byl to mazec starší dvouletá se jí držela jak klíště a řvala a ta mladší roční tu měla na ruce no fakt síla. Nevěla chuděra co dřív .Ted už má ale klid a holky si krásně vyhrajou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
27.5.12 22:03

@Bajča :mrgreen: :think: :lol: :hug: ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.5.12 22:04

rosslyn a ty jsi začala brát antiko ihned po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.5.12 22:04
@jaaaanina píše:
@Bajča :mrgreen: :think: :lol: :hug: ahoj

Jani co ty tu?si klepeš na čelo co to zakládám za téma že? :mrgreen: se chci jen trošku poinformovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
27.5.12 22:06

@Bajča nechala jsem si napsat na prohlídce po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
27.5.12 22:06

Ahojky, moje teta taky otěhotněla v šestinedělí a já jsem MS dostala 5 týdnů po porodu, tak jsem si raději nechala napsat prášky … chci mezi dětma trochu rozumný odstup.

• Citovat
  • Upravit
8645
27.5.12 22:09
@Bajča píše:
Jani co ty tu?si klepeš na čelo co to zakládám za téma že? :mrgreen: se chci jen trošku poinformovat :mrgreen:
ále jen se tady tak courám…hele byl by to záhul, ale zase :srdce: víš jak :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.5.12 22:09
@rosslyn píše:
@Bajča nechala jsem si napsat na prohlídce po šestinedělí.

a proč si je pak tedy vysadila?chtěla jsi hned další mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.5.12 22:10

Ahoj, sice jsem neotěhotněla v šestinedělí, ale plánovaně 3 měsíce po porodu a rozhodně bych netvrdila, že první cyklus je anovulační ;) Otěhotněla jsem hned první cyklus, čili byla ovulace a 1.MS po porodu už nedorazila ;)
Pokud nechceš další mimčo, moc bych být tebou neriskovala ;)

Příspěvek upraven 27.05.12 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
27.5.12 22:11
@Bajča píše:
a proč si je pak tedy vysadila?chtěla jsi hned další mimi?

plánovali jsme děti docela brzo po sobě. antiko jsme vysadila, protože jsem měla zdravotní probémy a jiné kvůli kojení brát nemohla. No a zadařilo se napoprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.5.12 22:12

Hned příští týden si u mudra o prášky řeknu,jen jsem chtěla pár info o tom co by kdy by :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.5.12 22:27
@pandora píše:
Na plavání se mnou chodila holka co otěhotněla v šestinedělí.Má holky jak dvojčata ale řikala teda že málem chcípla .Někdy je tam brala obě a byl to mazec starší dvouletá se jí držela jak klíště a řvala a ta mladší roční tu měla na ruce no fakt síla. Nevěla chuděra co dřív .Ted už má ale klid a holky si krásně vyhrajou

Omlouvám se za OT:

PAndor, jak se vede?? Koukám, že čekáš holčičku. já mám vysněného kloučka :) :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí