Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak cely tyden? No tak stejně by jsi s mykozou nemela soulozit. Ja kdyz uz kupuju ten na 3 dny a pak tyden po s kondomem.
Nerozpouští se týden… měla jsem ji minuly týden. Vezmi si intimku druhy den a bude to OK. Ale pokud se chystas do bazénu, tak bych to nepokousela, protože úplně OK nebudeš, léčba by měla trvat aspoň par dni, s tím ze se budes i mazat.
Doporucuju Hylak, jsou to probiotika, kysela, která zase pomůžou navodit zásadité prostředí v pochve, tím bys to mohla taky urychlit. Kvasinky totiž kyselé nerady, sladké ale miluji, toho se vyvaruj.
Je jednorázová, čili jednorázová. Ale účinnost tomu odpovídá, zdaleka ne každé mykóze stačí nacpat do sebe jeden prášek a čekat, že se všecko zázračně zlepší. Osobně preferuji léčbu na 3, lépe 6 dní.
Je na jeden den, a pak je vhodne pokracovaci lecba nekolik dni nejakymi lactobacily k normalizaci rovnovahy rozhozene atb.
Ahojte, kvuli angine jsem musela zacit brat antibiotika
A bohuzel chte nechte, semi k tomu pridala mykoza. Potrebuju byt co nejdriv ok, co vam na to zabíralo? Premyslim nad Canesten gyn 1 den ale bojim se ze tableta neni jednorazova ale ze se bude rozpouštět celej tyden ???? dekuju za odpověď, jsem z toho docela špatná.