Gynekologická prohlídka

Anonymní
1.12.18 19:59

Gynekologická prohlídka

Ahoj, holky. Mám takovou otázku. V listopadu minulého roku (2017) jsem byla na poslední preventivní prohlídce u svého gynekologa, kdy mi taky po 1.predepispval prášky. Poté jsem byla na gynekologii za 3 měsíce na prohlídku, zda prášky sedí… Během roku jsem tam byla několikrát (měnila jsem HA) a naposledy jsem tam byla zhruba na konci letošního srpna, protože jsem měla (bohužel) ze sportování v létě v mokrých plavkách infekci. Mám se objednat klasicky na preventivní prohlídku nebo ty menší prohlídky během roku (byla jsem tam asi 3×), tak tam mám jít zase za rok od té poslední návštěvy? Snad mě chápete. ???? Při každé tě prohlídce mi delala gynekoložka jak vyšetření na lože, tak klasický vnitřní UZ :) tak právě, zda se mám objednat na preventivní už teď, jakože po tom roce nebo až zase v srpnu, kdy jsem tam byla naposledy? am z toho dilema. :) :D :lol: nechci něco zanedbat, ale zase tam nechci chodit jak do krámu každou chvíli, i když teď by to byla čistě jen preventivní prohlídka. Chápeme se :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
1.12.18 20:03

Na preventivní chodím vždy po půl roce bez ohledu na to, jestli tam mezitím jdu s něčím jiným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
1.12.18 20:05

rok od preventivní prohlídky, bez ohledu na to jestli tam jde člověk ještě během toho roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27645
1.12.18 20:09

@Tichošlápek půl roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
1.12.18 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj, holky. Mám takovou otázku. V listopadu minulého roku (2017) jsem byla na poslední preventivní prohlídce u svého gynekologa, kdy mi taky po 1.predepispval prášky. Poté jsem byla na gynekologii za 3 měsíce na prohlídku, zda prášky sedí… Během roku jsem tam byla několikrát (měnila jsem HA) a naposledy jsem tam byla zhruba na konci letošního srpna, protože jsem měla (bohužel) ze sportování v létě v mokrých plavkách infekci. Mám se objednat klasicky na preventivní prohlídku nebo ty menší prohlídky během roku (byla jsem tam asi 3×), tak tam mám jít zase za rok od té poslední návštěvy? Snad mě chápete. ???? Při každé tě prohlídce mi delala gynekoložka jak vyšetření na lože, tak klasický vnitřní UZ :)tak právě, zda se mám objednat na preventivní už teď, jakože po tom roce nebo až zase v srpnu, kdy jsem tam byla naposledy? am z toho dilema. :) :D :lol: nechci něco zanedbat, ale zase tam nechci chodit jak do krámu každou chvíli, i když teď by to byla čistě jen preventivní prohlídka. Chápeme se :D

Pokud ti nedělala cytologii, tak bych šla ještě letos..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
1.12.18 20:11

@ka2ka taky jsem chodila nejakou dobu po pul roce,ted uz zase chodim po roce ;) ale treba segra,ktere nekolik let zpatky delali konizaci cipku,tak ta pry bude chodit hooodne dlouho co pul roku ..

• Citovat
  • Upravit
27645
1.12.18 20:12
@Twixinka píše:
@ka2ka taky jsem chodila nejakou dobu po pul roce,ted uz zase chodim po roce ;) ale treba segra,ktere nekolik let zpatky delali konizaci cipku,tak ta pry bude chodit hooodne dlouho co pul roku ..

tak ano to je po zákroku , ale klasická preventivní prohlídka jsem si myslela že je na gyndě po roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
1.12.18 20:16

@ka2ka jak jsem psala ja chodila taky nejakou dobu po pul roce a to bylo „jen“ kvuli zanedbanemu cipku od predesle doktorky :( a mamka chodila nejakou dobu k soukromemu gynekologovi a tam byly zcela bezne prohlidky po pul roce ;)

• Citovat
  • Upravit
4380
1.12.18 20:17
@ka2ka píše:
tak ano to je po zákroku , ale klasická preventivní prohlídka jsem si myslela že je na gyndě po roce

jo je po roce, nevím, která pojišťovna by platila dvakrát ročně jen tak, asi má zdrav. problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.18 20:18

Děkuji, děvčata :) zavolám si příští týden :)
Mamka taky musela po zákroku chodit co půl roku…

• Citovat
  • Upravit
27645
1.12.18 20:18
@Twixinka píše:
@ka2ka jak jsem psala ja chodila taky nejakou dobu po pul roce a to bylo „jen“ kvuli zanedbanemu cipku od predesle doktorky :( a mamka chodila nejakou dobu k soukromemu gynekologovi a tam byly zcela bezne prohlidky po pul roce ;)

no dobře , ale vy jste chodili kvůli zdravotním problémům ale klasická preventivní prohlídka je jednou ročně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.18 20:47

Take jsem leta chodila po pul roce. Byla jsem zdrava a nebylo mi ani tricet. Delal vzdy cytologii a vnitrni utz. Pak jsem presla k soukromemu a tam jednou za rok, nez jsem otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
1.12.18 20:48

Pokud žena bere HA, tak je prohlídka 2× ročně (vnitřní ultrazvuk atd.). Stejně tak když je např. něco s čípkem apod. Všechny ostatní ženy by měly jít 1× za rok přibližně ve stejnou dobu. Mimořádně návštěvy se do toho nepočítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
1.12.18 22:44

Od 20 let chodím co půl roku,ale mě bohužel zemřela teta na rakovinu děložního čípku ,takže dost se toho bojím (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.12.18 08:08

@ka2ka ano, chodím dvakrát ročně na preventivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie