Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj jsem z Mělníka a koukala jsem se i v Praze v Letňanech v Puntanele a od CB jsem nic neviděla, že bych špatně koukala? Mám pár vyhlídnutých věcí, ale je mi líto 100,– za poštovné, když ty hračičky a kousátka stojí kolem 40-50,– ![]()
Ahojda, hrozně se mi líbí design canpolu, témeř u všeho, teď máme doma nově hrací deku růžovou se zajíčkem a zdá se uplně super, tak snad se malé až se narodí bude taky líbit
Taky lahvičky, a hrací kolotoč ![]()
Měla jsem obyč kojeneckou láhev a odešla jako první,(ještě používám Nuk a Avent-mám doteď),brzy se poškrábala od mytí kartáčem a vyhodila jsem jí,když se z povrchu odporoučel kus medvídka Pú.S jinými výrobky od Canpolu zkušenost nemám,ale plastovou kojeneckou láhev bych si od nich už nekoupila.
Ahoj holky,
nemáte některá(teda vaše dítko) zkušenosti s tímto hrnečkem od Canpol?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Potřebuji koupit nějaký hrneček malé(skoro 8 měsíců) a nemůžu se rozhodnout jestli Avent nebo zkusit tento.Avent jsem v reálu viděla, ale tento nikde u nás nemají. Potřebuji vědět, jestli má měkké pítko a jestli se uzavírá tak, že je šroubovací? měla jsem jeden „netekoucí“ hrneček od Canpol pro syna a ten nebyl se závitem, takže když ho pustil na zem, tak se otevřel a vylil.
A je tento hrneček opravdu netekoucí.
Zkrátka pište vaše zkušenosti, ať jsou jakékoliv.
Díky Ilča
Koupila jsem sestře od této firmy hrnečky pro dítka - dvojčata. Měl být netekoucí. Doma však protékal, kapal atd. Tak jsem je šla vrátit a uznali reklamaci jen na jeden a to bylo kolem ještě řečí. Ale nedala jsem se. Takže bych u od této firmy do takových hrnků nešla.
Já mám teda věcí hodně. Nejvíc se mi osvědčila samosterilizující lahev. Mám dvě-velkou a malou a sou fakt super! Teď mi přišel i novej učící hrneček - jako flaška s nekapajícím pítkem, tak vyzkoušíme a uvidíme. Já si teda na žádnou věc od nich nemůžu stěžovat. Spíš si to nemůžu vynachválit!! Hlavně tu flašku, že se dá celá strčit do mikrovlnky! ![]()
Máme od CB hrací deku s hrazdou a kolotoč nad postýlku. Už ale od nich nic jiného kupovat nebudu, při bližším ohledání se mi nelíbí zpracování těch věcí.
Samozřejmě je to moje chyba, lépe prohlédnout jsem si je mohla už v obchodě.
Navíc je oboje označeno Made in China, i to mi statčí k nedůvěře.
Příště připlatím a koupím jinou značku.
Lucka
No ty deky pěkný teda nemají to je fakt, jaá za tu cenu koupila teda lepší od jiné značky. ![]()
Ale jen tak mezi náma - co dneska není MADE IN CHINA???
Mám obavu, že uplně všechno. Jenom se zkuste kouknout doma. Máme teda nějaký hračky od Lamaze - což bych řekla, že je pro děti kvalitní hračka a taky je tam made in china.
Od Canpolu máme: kolotoč - ten je prakticky nepoužitý, protože mi přišel hodně hlasitý, asi dvakrát malou uspal někdy ve čtyřech měsících, pak brečela dokud jsem ho nevypla.
krabička na dudlík - ta je v pohodě, vzhledem k tomu, že od ní očekávám jen to schování dudlíku venku.
dečka s hrazdičkou - z MMB, super, pratelná a nyní slouží dalšímu miminku
.
Odsávačka - nakonec jsem skoro nevyužila, ale maminky jsou s ní spokojené.
Hračky od nich neznám.
Lahve a dudlíky máme od Nuku, hrníček Nuby.
Lucí, dej vědět, až narazíš něco bez nápisu Made in China, Thajwan apod.
. Já už jsem dlouho nic takovhé neviděla
.
Ahoj, moc by mne zajímalo kde koupit náhradní dudlíky na lahvičky canpol babis balonek.
děkuji
Zdravím:)
Obnovuji prosím diskusi Kdo máte zkušenosti z dudlíkama od této firmy jak jste prosím spokojeni? Malý má 4 měsíce vyzkoušeli jsme xx dudlíků až nakonec vzal na milost tuto značku dudlíku kulatou třešinku tak mám radost že konečně místo prstů začal dudlat dudlík a že mu konečně sedl tvar dudlíku třešinka tedy kulatý? Jde mi o to že to je polský tak co se týká kvality, jestli mám být na pochybách nebo jestli dobrý. Díky za zkušenosti rady.
@Renitko nemáme dudlik, ale lahvičky a savičky na ně a nebojím se tohho… kdyby byl problém, tak už se to ví… mám za to, že věci pro děcka se docela kontrolujou…