Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Chtěla bych pro holčičku pořídit letní spací pytel.Teď spí v otepleném,je sice super,ale na teplé letní noci to není.Starší dcerka se mi pořád odkopávala a byla i v létě zmrzlík a já ji x-krát za noc přikrývala,teď se toho chci ušetřit.
Můžete mi poradit,jaký koupit?Nechci s dlouhým rukávem,např.od Loany.
Dík za tipy.
Nedávno jsem letní spací pytle zahlídla tady: http://www.mysacek.cz/…egories.aspx?… . Myslím, že mají i zaváděí ceny.
Evka
Ahojte
ty pytle jsou hezke, ale bacha na to jsou docela kratke.......
my mame doma usity a delka je min 110cm
K
ahoj
nám právě došel od sladkého spánku
http://sweb.cz/…i_pytle.html
nechala jsem ušít ten nejtenší - je to v podstatě bavlna s podšívkou (bavlněnou)… a paní šije i větší rozměry…
My máme tenčí pytle z Europa Möbelu. V ostravském prodávají ve dvou barvách, žlutý a modrý, oba s obrázky (nějací medvědi, houpací koníci nebo tak něco). Koupila jsem oba, a to ve velikosti 90. Chtěla jsem menší, ale neměli. Jen od 90 nahoru (ale nevím, kam až, to jsem nezkoumala). Malá v něm spala už od 10 měsíců, byl sice větší, ale nevadilo to zas tolik. Teď už pomalu dorůstá. Koupím určitě znovu stejný.
Je plátěný zvenku, flanelový uvnitř. Mezi tím není žádná výplň. Je na zip končící pod bradou, takže nevhodný, pokud se dítě stále samo rozpíná
; naše Toňa to třeba nedělá
. Stojí něco přes 100,–Kč
.
IvaPe
Ahoj,
taky teď koukám po nějakém tenkém spacím pytli. Nechápu, co je na nich tak strašně drahého
Já nakonec Honzu snad zašiju do povlaku na polštář… Je zvyklý spát v zavince, ale v té mu už začíná být horko. Tak hledání zdar!!! A jestli máte ještě nějaké tipy, tak sem s nimi ![]()
Katka
Katko, ja od vcera zavinku zrusila. malej se z ni uz stejne vysoukal, takze spinka jenom v pytli a pod perinou
Jo a ten pytel zvladne usit kazda trosku zdatna maminka, co uni sit…
K
Jestli někdo chcete, mám pytle dva ( letní ). 110 cm, prodám ho za 70 Kč. Je už sice opraný ale nepoškozený a určitě ještě hodně poslouží. Příp. foto pošlu. Jsou na něm medvídci, jablíčka, kytičky - univerzální barevnost.
Ahoj, nedávno sem viděla v Hypernově spací pytel který mi připadal že je šitý z deky, byl moc fajn ale dělaný na mimi. Sice na malou mám spací pytel letní ale stejně mi připadá teplý. Nevíte kde by se na netu dal sehnat letní spací pytel-dekovina
Popř. nemáte představu kolik by stála švadlena kdybych jí dodala deku a fotku? Za odpovědi dík.