Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky,
pouzivate nektera ohrivacku lahvi? Jakou mate nebo jakou byste mi doporucily, na jakem principu funguji a vlezou se do ni i presnidavky??
Diky moc za rady.
Radka
Pouze můj názpr…aby mě tady nikdo nekamenoval…podle mě je ohřívačka lahví naprosto zbytečná. Já ohřívám v kastrůlku s troškou vody a udělá to tu samou službu.
carsa
Ahoj Radulka,používam ohrievačku od Aventu.Mám ju po staršej dcérke(4roky) a stále v pohodičke funguje.V obchodoch sa ešte stále predava ten druh čo mám,stojí okolo 1500,– Zohrievam tam len presnídavky(stále kojím)Je to na princípe vodnom kupeli.Naleješ do ohrievačky vodu,zapneš,nadstavíš si potrebný stupeň zohrievania a hodiš tam to čo potrebuješ ohriať.Za malú chvíľku je papáníčko teplé.Vraj je takéto ohrievanie zdravšie ako v mikrovlnke.Priznám sa,že niekedy som pohodlná a šupnem papu do mikro
Nebudem ti ju doporučovať ,že je naj lebo inú nemám vyskúšanú.Možno má niektorá mamina lepsiu a rada napiše svoje skúsenosti.Ps:inak medzi nami viem si život predstaviť aj bez nej
(bol to darček)
pa
carso, nikdo te neukamenuje, neboj ![]()
Monicku, diky za zkusenosti.
Radka
Ahoj Raduš,
mám ohřívačku Philips, typ, který má koncovku i do auta. Vejde se mi tam láhev Avent i přesnídávka. Ta se z tama „vyloví“ pomocí vytahovací lištičky, která je uvnitř a na které ta přesnídávka je postavená.
Je to super pomocník, mám ji zaplou celou noc a ohřívá se mi v ní voda na mléko, jak se malý vzbudí, šupnu tam jen ze zásobníku mléko, protřepu a jedem dál:)).
Soňa
Také jsem uvažovala o ohřívačce a nakonec používám rychlovarnou konvici s placatým dnem, TESLA 400Kč, je to na pohodu.
jo jo,
ja ji taky chtela ale mam malo mista,nakonec jsem poridila rychlovarnou konvici boschKU
naliju horkou vodu do kermaicke misky a lahev mlika asi 200ml je ohrata za par minut!
navic ted uz bude teplo a sklenicky maj pokojovou teplotu,neni treba je ohrivat..
já ohřívačku využívám pouze v noci na ohřívání vody na sunar. mám jí vedle postele. Strčím do ni vodu v lahvičce a když se malý vzbudí, tak do ní jen nasypu sunar a můžu rovnou podávat - teplota je vždycky akorát na pití. Tak nemusím ani vstávat ![]()
Ahoj holky,
sehnala jsem si ohrivacku Philips, ale mam ji bez navodu. Mohly byste mi, prosim, nejak ve strucnosti napsat, jak se pouziva??? Predpokladam, ze tamnaleju vodu a dam flasticku, ze. Zapnu a cekam. A v aute??? Mam tu koncovku, takze v aute vyuziju jiste.
Dekuju moc, jsem z toho nejaka zmatena, znate to, vykojena hlava.....
Dekuju
Nicol a Stella
Ahoj, my dostali ohřívačku lahví od značky Petra electronic a využívám ji často, přesně jak píše Neználek, nemusím vstávat a jít ohřívat vodu do kuchyně, jen zaleju už připravený sunar a je to a spí se dál. Ohřívačku doporučuju.
Alusha
Ahoj,
mám dobrou zkušenost s ohřívačkou lahví Philips, objednala jsem ji přes internet, ale už bohužel nevím, na jakých stránkách
( měla i adaptér do auta. Používala jsem ji tedy hlavně doma, ale absolutně pořád. Byla super, ještě ji mám schovanou.
Nečetla jsem předchozí příspěvky, tak snad se neopakuji… pitris
My máme ohřívačku Rapido od Babymoov-kolem 1.000,–Kč,funguje taky na principu ohřívání parou,ocenili jsme hlavně v noci.Ohřeje i přesnídávku,akorát je třeba teplotu ohřívaného radši vždycky zkontrolovat,jinak ohřívá skleněnou a jinak plastovou láhev,jinak úzkou a jinak širokou,chce to trochu vychytat.