Kojící polštář Dita - jaká náplň?

64
24.4.06 19:54

Kojící polštář Dita - jaká náplň?

Mám vyhlídnutý kojící polštář od firmy Dita. Porovnávala jsem molitanovou výplň a výplň z kuliček. Ta kuličková je prý lepší, masážní, ale mě se zdála moc tvrdá, když se na ní člověk položí, tak se bojím, aby to pak nebylo moc tvrdé a nepohodlné i pro miminko. Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
24.4.06 20:01

Ahoj Evusho,
mam kojici polstar s kulickami a jsou bajecne…
Pekne se vytvaruji do pozadovaneho tvaru, je to pevne, ale zaroven to neni tvrde. Pro miminko je to idealni. Bez kojopolstare bych asi nenakojila :D
Obcas mi ho partner bere, k televizi - jako operku :D:D
Vrele doporucuju, nemam sice zkusenosti s molitanem, ale zdalo by se mi to moc mekke…
Nicol a Stella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
24.4.06 20:04

ahoj,

já mám kojící polštář přímo: http://www.kojicipolstar.cz/ má kuličkovou náplň a je super. hodně jsem ho používala už v těhotenství a teď doma na něm kojím nebo si s ním hraje malý, má ho moc rád a hodně ho teď využívá takže podle mě je všestranně použitelnej. udělala jsem jen jednu chybu a to tu, že jsem si rovnou neobjednala náhradní náplň a platila jsem zbytečně dvoje poštovné. Ty kuličky se ze začátku zdají tvrdší ale u mně cca za týden používání se slehli a dokonce jsem už celých 10l do něho dosypávala. opravdu můžu doporučit :):):)
 tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
24.4.06 21:28

ahojky, tak to já mohu vřele doproučit molitanovou výplň - neslehává se a hlavně se nemusí doplňovat. Užila jsem ho hodně jak v těhu, tak potom. Bez něj si neumím kojení dvojčat najednou představit - je to fakt super vymoženost. Kojila jsem obě holkynajednou do 13,5 měs a bylo naprosto super! Vporodnici měli kuličkové vyplně a to mi nevyhovovalo - zdaleka nebyly tak naducany a plný jako molitan - navíc mi ty kuličky pořád utíkaly do stran a já nemohla dvojčata pořádně naštelovat :(
No, toť má zkušenost - ať už vybereš jakýkoliv, přeju ať jsi spokojená.
Pokud vyhraje kuličový, rozhodně objednej náplň navíc, budeš ji potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
24.4.06 22:16

Mně kuličky vadily - hrozně šustily, což rušilo hlavně při kojení v noci. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí