Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, na internetu jsme si našli krosnu Salewa Koala a docela se nám líbila. Máte s ní někdo zkušenosti-od jakého věku lze použít a je vhodná na delší výlety???Moc díky Renata
Už tu je někde diskuse a taky jsem do ní psala, tak se zkus podívat. Ale stručně, Salewa je super, jsme moc spokojení. Používala bych ji od doby , kdy prcek jistě sedí. Na delší túry výborná, stříška, pláštěnka funkční a super. Malý v tom i pohodlně spí. Prostě spokojenost. Jo a batůžek taky super, všechno se vejde.
ahoj, taky se připojujeme s chválou na Koalu. Je fakt hodně dobrá, precizně vypracovaná, líbí se mi měkké polstrování před i za hlavičkou dítěte, takže si dcerka může pocestě i hezky zdřímnout. Vyzkoušeli jsme ji i v dešti a bez problémů. Oceňuju i batoh, kam se vejde hodně věcí.
Ahoj, tak my jsme si ji nakonec koupili, protože byla zrovna v akci za 3250,– a dokonce k ní byla láhev zdrama. Je opravdu hodně lehká, ale zatím jsme neměli příležitost ji vyzkoušet, Přece jen je Honzík ještě moc malý. Zlákala nás především ta cena.
tak to gratuluju ke koupi, myslím , že si ji užijete
. Sotva Honzík trošku povyroste
. My jsme ji dost využívali nejen na hory , ale i do města. Teď už je Matýsek dost těžký ,tak já upřednostňuju raději náš lehký sporťáček, ale na hory je to pořád neocenitelné, ale nosí spíše více manžel.
My jsme ji koupili asi za 3,5 tisíce, ale v kamenném obchodě. Sháněli jsme na internetu před vánocema. Objevili jsme snad za 2,9. Jenže všude byla vyprodaná a měli mít až koncem března. Tak to je teď asi ta nová várka a asi podražili
. Ale zase bude případná reklamace jedodušší. Jo a láhev jsme taky dostali a je úžasná, Matýsek ji momentálně miluje
.Je na horách za velkého chlapa
.
Hodně hezkých výletů se Salewou.