Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, včera jsem narazila na výrobky Canpol Babies. Nabízejí pomůcky pro maminky i miminka http://www.malewo.cz/…od/index.htm Můžete mi říct, jaké máte s těmito výrobky zkušenosti?
A co třeba ta jejich samosterilizující láhev? http://www.malewo.cz/…c_wos_02.htm
Moc díky ![]()
Mám obyčejné láhve od této firmy, kupovala jsem je ještě v těhotenství a hned 4 ks. Jsem moc nespokojená, protože lahve tečou. Ať ten závit s dudlíkem utáhnu jak chci teče to pořád.
JA od nich kupuji siditka( dudliky) a malej je nadmiru ududlanej a spokojenej
Jinak nemame nic
K
ahoj,
já mám od této firmy ty pískací knížečky ( do vody),které jediné neobsahují fostáty !!! takže naprostá spokojenost a v DM je mají uplně nejlevnější. pak mám od nich silikonovou lžičku a taky nevidím žádné nedostatky. a na rozdíl Chicca apod. jsou daleko levnější.
btw. hrnky máme jen od Aventu, tak nemohu srovnávat.
Irias + štěpán 15m
Jeste k lahvickam… taky mame jen avent a muzu ti rict ze taky tecou........staci jen nepatrne blbe zavrit a vytekaji.....nebo kdyz je napoj moc horky.....
takze asi si nevyberes, nebo ja mam nekvalitni lahvicky........
K
My od nich mame strasne moc veci. Nektere jsou dobre, jine ne.
Uplne propadl nekapajici hrnecek, protoze neni sroubovaci a dcera prisla na to, ze kdyz s nim bouchne o zem, tak se hrnicek otevre a piti se vyleje.
S vetsinou veci ale jsme spokojeni: chuvicky, podlozka do postylky pod prosteradlo, seperacni pleny, hrnicek s brckem, monitor dechu (u toho si nejsem jista jestli je od CB) plastovy bryndak, plastove knizky a kostky, kartacek prstacek,.......
Ten hrnecek s brckem tece, pokud se nepostavi rovne nebo pokud tam dam horky napoj. Takze treba vrely caj do nej nedavam a mam ho v tasce u kocaru, ktera, tim jak visi, tak je porad svisle a z hrnecku nic nevytece. Nekdy ho davam pro jistotu do sacku.
Ja se vetsinou divam v obchode po teto znacce, protoze patri mezi levnejsi a kvalita u vetsiny vyrobku je dobra.
Ahoj
my máme od nich hrací deku a jsme moc moc spokojení. krásné barvy, šustí, má zrcátka, plyšové hračky i chrastítka. naše dcera ji miluje a koupili jsme ji u nás v bazárku pro děti úplně novou za 750,–Kč
![]()
take jsem se na tyto vyrobky divala,jsou asi nejlevnejsi.myslim ze krome lahve bych si to koupila-hracky atd.
lahev mam avent a jsem spokojena,mela jsem ruzne lahve obycejne a nechtel z nich pit,dudlik delal problemy, a lahev se mi ani nelibila ![]()
Koukala jsem přímo na stránky canpol a jsem docela nadšená jejich výrobky a těma cenama, jen nevím kde se dají sehnat? ??
My jsme měli tu lahvičku „balónek“ a výborný, pak jsme měli knížky do vody, dudlíky, bylo toho dost. Byla jsem spokojená.
My jsme měli tu lahvičku „balónek“ a výborný, pak jsme měli knížky do vody, dudlíky, bylo toho dost. Byla jsem spokojená.
ahoj
já mám od nich odsávačku, a spokojenost, a pak mám spoustu hraček, přes plastovou knížku,jak tu někdo psal, kostku, kačenku do vody, balonky no spoustu, u nás je mají normálně v obchodě s dětským zbožím a nějaký hračky jsem viděla i v DM
Ahojky, my máme dudlík, kolotoč nad postýlku, závěsnou hračku na autosedačku a chrastítko a spokojenost, neshledala jsem žádné nedostatky.
je to polská firma, má certifikaci - u nás na Severní Moravě tu značku sežene člověk v každém krámku.
Já tedy zatím využila pár věcí, ale nejvíc mě zatím nadchly hračky - v pátek jsem zrovna objevila úplně obyčejné chrastitko na kroužku s kravičkami
http://www.babybaby.cz/product.php?…
dostali jsme od návštěv plno krásných (a drahých) chrastítek, ty ale malého nezajímají, jsou totiž do ruky těžké, velké a rukama se špatně berou. Jemná motorika v 5.měsíci je ještě nic moc. Momentálně si jej cpe do pusy:-)). Cena super! Takže u nás zatím max. spokojenost.