Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim, poradite ktere mestecko vybrat pro rodinnou dovolenou s mensimi detmi? Pripadne doporucite i hotel?
@Girrl píše:
Zdravim, poradite ktere mestecko vybrat pro rodinnou dovolenou s mensimi detmi? Pripadne doporucite i hotel?
Já myslím, že je to uplně fuk. Byla jsem Caorle i Bibione, všechno je o písek písek písek, voda po pás dva kilometry do moře, takový spíše rybník, mraky lidí, lehátka od nevidim do nevidim a v okolí cirkusy v podobě poutí, tobogánů, stánků, hudby…
Bibi je teda ještě větší cirkus než Caorle.. voda šedá, pro sebe máš tak 2m2, slunečníky jak sardinky v plechovce..
3× mi sever itošky stačil, zkuste radši palmovou riviéru a menší letovisko, to cos napsala je spíš zlý sen…
Lignano je pry klidnejsi, o neco mene turisticke. Srovnani s ostatnimi nemam, nam to tam vyhovovalo. Do zabavnich parku i kdyz tam byly jsme nezavitali, do zoo ano.
Byli jsme v aparthotelu Albatros
Bibi už nikdy, Lignano neznám, ale v Caorle se nám líbilo. Byli jsme tady
https://www.nev-dama.cz/…zenem-caorle
K moři kousek, jezdí tam případně i vláček, vůbec to na pláži není hlava na hlavě jako v Bibi, pohoda, všechny pláže tam jsou veřejné /v Bibi jsme měli velké problémy/, tam bych se možná i vrátila, jinak jsem sever Itálie zavrhla.