Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My jsme tam docházeli asi 2 roky. S dar
ovanými vajíčky nevím jak to je, my měli své. Připravte si balík peněz, nám se zadařilo na 3 pokus u Dr. Doležala a vyšlo nás to asi na 130 000, s tím že část hradila VZP. Byly v tom léky, různá vyšetření, lepší metody práce s vajíčky a spermiemi, 2 mé odběry vajíček.
Ahoj holky,
nemáte prosím někdo ceník Arlety? Na webu ho nemají.
Krasny den zeny prosim mohu nejake informace o Arlete podstoupila jste tam nektera inseminaci? A co celkove rikate na vysetreni a pristup k pacientce? Arleta mi byla doporucena ze je levnejsi nez Sanus tam jsem mimochodem taky chodila ale zatim mi pripada spis drazsi a zacinam byt docela bezradna budu rada za jakoukoliv radu pomoc dekuji moc ![]()
@Macaaa
Co me odpovidaly holky v jiny diskuzi tak verejny cenik pry nemaji. Spocitaji ti to, az po prvni konzultaci podle toho co budete potrebovat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Prosím o recenze na toto centrum as. reprodukce. Jakého si vybrat lékaře (Je tam jen ten vedoucí lékař Dr. Jiří Doležal?), jak probíhá program s DV? Čeká se na vhodnou dárkyni dlouho? Jak je to finančně? Budu ráda za jakoukoliv osobní zkušenost, děkuji
Zvažujeme toto centrum, i když to máme daleko. Zatím nemáme žádnou informaci.