CAR Arleta - recenze, program DV a lékaři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.9.20 12:08

CAR Arleta - recenze, program DV a lékaři

Prosím o recenze na toto centrum as. reprodukce. Jakého si vybrat lékaře (Je tam jen ten vedoucí lékař Dr. Jiří Doležal?), jak probíhá program s DV? Čeká se na vhodnou dárkyni dlouho? Jak je to finančně? Budu ráda za jakoukoliv osobní zkušenost, děkuji :kytka:

Zvažujeme toto centrum, i když to máme daleko. Zatím nemáme žádnou informaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
15.9.20 12:56

My jsme tam docházeli asi 2 roky. S dar :) ovanými vajíčky nevím jak to je, my měli své. Připravte si balík peněz, nám se zadařilo na 3 pokus u Dr. Doležala a vyšlo nás to asi na 130 000, s tím že část hradila VZP. Byly v tom léky, různá vyšetření, lepší metody práce s vajíčky a spermiemi, 2 mé odběry vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
14.3.21 14:47

Ahoj holky,
nemáte prosím někdo ceník Arlety? Na webu ho nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.21 11:44

Krasny den zeny prosim mohu nejake informace o Arlete podstoupila jste tam nektera inseminaci? A co celkove rikate na vysetreni a pristup k pacientce? Arleta mi byla doporucena ze je levnejsi nez Sanus tam jsem mimochodem taky chodila ale zatim mi pripada spis drazsi a zacinam byt docela bezradna budu rada za jakoukoliv radu pomoc dekuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.8.21 11:10

@Maty35 také mě to zajímá. Nikde jsem ho nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
1.8.21 12:20

@Macaaa
Co me odpovidaly holky v jiny diskuzi tak verejny cenik pry nemaji. Spocitaji ti to, az po prvni konzultaci podle toho co budete potrebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.8.21 13:02

@Maty35 jo tak :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.