Mudr. Poloučková - imunologie Gennet

8014
15.9.20 11:22

Mudr. Poloučková - imunologie Gennet

Dostala jsem žadanku na imunologii s výběrem mudr. Malickovou v Praze nebo aki Brno. K mudr malickove mě neobjednala ale dr. Poloučkové, máte s ní někdo zkušenosti na stránkách gennetu k ní není nic psane mám obavy aby nebyla méně zkušená, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
3.1.21 22:20

@Zetmi
Dobry den,
k Mudr. Polockove momentalne chodim. Mam vysoky podil NK bunek. Predepsala mi Medrol. Snad pomuze. Uz dvakrat jsme prisli o miminko.
Kvuli cemu tam jdete? Nebo uz jste byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.1.21 22:24

Kortikoidy a tehotenstvi

Dobry den, mate nekfo zkusennosti s Medrolem? Doktorja mi je predepsala na vysoky pocet NK bunek. Dvakrat jsme prisli o mimuinko. Pomuzou kortikoidy? Beru je druhy tyden. Casto po nich riham a poboliva ne pod levym zebrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
4.1.21 04:49

@Panky ano už jsem tam byla, 2× jsem potratila. Na nic nepřišli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.21 07:44

@Zetmi
To me mrzi. Preji Vam brzky zdar. A pevne nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
4.1.21 07:47

@Panky díky, nápodobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.21 18:45

Ahoj holky, mate nejake novejsi zkusenosti s dr. Polockovou,??

• Citovat
  • Upravit
8
11.3.21 18:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mate nejake novejsi zkusenosti s dr. Polockovou,??

Ano mam. Je skvela a pecliva. Co od ni potrebujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.21 19:03

@Panky ahoj,mam zvysene NKbunky…snazim se otehotnet, chtela bych to resit s nekym nejen kompetentnim, ale i lidskym a empatickym. Malickova je tady chvalena do nebes, ale ja s ni nejsem lidsky spokojena…urcite oboru rozumi, ale bohuzel me uz to nestaci, porad se ji musim doprosovat a pripominat na emaily, odpovida pozde, lidsky je to kus ledu…tot ma zkusenost velmi strucne receno. A kdy prosim v Gennetu ordinuje? Dekuji :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.21 19:05

@Panky promin,nechtela jsem do zpravy vlozit toho pankace… :)

• Citovat
  • Upravit
8
11.3.21 19:15
@Anonymní píše:
@Panky promin,nechtela jsem do zpravy vlozit toho pankace… :)

Pankac dobrej :-)
Ta prezdivka je jmenovcem meho kocoura :-)
Mudr. Polouckova je velice prijemna a ochotna. Hlavne pecliva. Mam stejny problem. NK bunky pres 50 procent. Dala mi Medrol 2 tydny 16mg, dalsi 2 8mg a pak 4mg. 4mg. Beru stale. Nk bunky se snizily natolik, ze muzem zkouset. Na konci brezna jdu k ni na kontrolu. Mame se snazit hned. No jo, ale to se rekne. Nemysli na to ze :-) zrovna vcera ovulace, takze uz par dni pred ni svicky a… :P. Tak uvidime. Kortikoidy urcite zabiraji. Kazdy pise o nezadoucich ucincich. Hlavne o tloustce pribrala jsem jen kilo a to proto, ze jim zdrave. U Medrolu co nejvic snizit prijem soli a cukru. Cvicim jogu takze pohoda. Kolisa tlak do hodiny indikace leku. Je nutne brat pul hodiny pred nim lek na zaludek. Medrol je agresivni. Mudr. Polouckova ordinuje jen v pondeli. Ma ordinaci v Palaci Archa. Kdyby neco. Ptej se.. a kortikoidu se neboj. Jen se nesmi uzivat dloihodobe. A hlavne pozitivni myslenky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.21 20:10

@Panky dekuji,to bylo vycerpavajici :) Ja uz mam primo pred IVF, takze potrebuju srovnat hodnoty…no ale mam radost, ze je dr. Polouckova pecliva a prijemna…A jak dlouho vydrzi telo v pohode po srovnani hodnot kortikoidy? Jako jak dlouho muze rict clovek, ze je v poradku, kdy se musi hodnoty zas zkontrolovat? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8
11.3.21 20:24
@Anonymní píše:
@Panky dekuji,to bylo vycerpavajici :) Ja uz mam primo pred IVF, takze potrebuju srovnat hodnoty…no ale mam radost, ze je dr. Polouckova pecliva a prijemna…A jak dlouho vydrzi telo v pohode po srovnani hodnot kortikoidy? Jako jak dlouho muze rict clovek, ze je v poradku, kdy se musi hodnoty zas zkontrolovat? :mavam:

Tak to nevim. Jen vim, ze potlacuji zanet. Muze se zas vrati, ale leky mozna budete brat do konce tehu. A vy to nechcete zkouset prirozene? Nebo si chtela IVF? Kolik stoji? Je mi preci jen 35. Snad se zadari. IVF je nejspis jistota??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.3.21 20:26
@Panky píše:
Tak to nevim. Jen vim, ze potlacuji zanet. Muze se zas vrati, ale leky mozna budete brat do konce tehu. A vy to nechcete zkouset prirozene? Nebo si chtela IVF? Kolik stoji? Je mi preci jen 35. Snad se zadari. IVF je nejspis jistota??

Medrol beru od 21.12. Lonskeho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 11:00

@Panky ja jsem zacala nezdary v tehotenstvi resit kolem 33.roku,3 roky se nedarilo, oba jsme v poradku, v 35 jsem sla do 1.IVF a hned se podarilo, mame chlapecka, no a ted chceme 2.IVF…jen ty NK bunky zlobi…
Pokud se Ti nebude darit, tak doporucuju max do roka jit do CAR a udelat podrobna vysetreni, nemusis jit hned do IVF…zbytecne necekat… :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.