CAR Brno - kam?

Anonymní
17.1.14 20:16

CAR Brno kam?

Ahoj holky, jdu si za váma pro zkušenosti. Zajímalo by mě ve kterém CARu v Brně jste byly, jak jste byly spokojené s přístupem a kolik jste dali za IVF ( pokud možno poprosila bych to trochu rozepsat, např ICSI stálo tolik a tolik. Chci si udělat přehled a dle toho se rozhodnout. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1692
17.1.14 20:30

Reprofit

Ceník je na stránkách reprofitu, měnily se ceny a jsou tam aktuální.
1.IVF nás stálo 6800,– injekce bez doplatku, doplácelo se jen za jednotky navíc. 4 vajíčka, 1 zavedené, žádné zamražené. Test pozitivní, mimoděložní těhu, ukončeno revizí. 2.IVF - placené injekce, 8 vajíček, 1 zavedené, 3 zamražené. Test pozitivní, syn. Cena cca 11 tisíc. 1.Ket - za pár dní přijde na svět holčička, cena 5000,–, vloženo opět jedno embryo. Ani jednou nebylo ICSI, vše se oplodnilo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 08:49

@olousek35 a kolik jsi platila za ty injekce? Když jsi je měla bez doplatku?

• Citovat
  • Upravit
1692
18.1.14 16:22

Když bez doplatku, tak zadarmo. Nějaké množství jednotek hradí pojištovna. Co je navíc, se doplácí. Ale měnily se ceny a já aktuální neznám. Vše mají na stránkách v ceníku. Dá se to dopočítat. Bylo to v řádu stokorun. Každopádně perfektní přístup, rodinné prostředí, příjemná atmosféra. Do ničeho tě netlačí. Dají ti na výběr a začínáš tím nejjednodušším. Třeba clostylbegytem. Za konzultaci dáš 30 kč a pak se můžeš sama rozhodnout. Jinak doporučuji Mudr. Koudelka, Mudr. Štelcl značka ideál, kdyby si se chtěla přímo objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 20:38
@olousek35 píše:
Když bez doplatku, tak zadarmo. Nějaké množství jednotek hradí pojištovna. Co je navíc, se doplácí. Ale měnily se ceny a já aktuální neznám. Vše mají na stránkách v ceníku. Dá se to dopočítat. Bylo to v řádu stokorun. Každopádně perfektní přístup, rodinné prostředí, příjemná atmosféra. Do ničeho tě netlačí. Dají ti na výběr a začínáš tím nejjednodušším. Třeba clostylbegytem. Za konzultaci dáš 30 kč a pak se můžeš sama rozhodnout. Jinak doporučuji Mudr. Koudelka, Mudr. Štelcl značka ideál, kdyby si se chtěla přímo objednat.

ok děkuji, já myslela jakože bez toho, že ti to pjišťovna neplatila, jak jsi psala, že jsi si ty injekce platila sama, blbě jsem se vyjádřila.

• Citovat
  • Upravit
1692
18.1.14 22:00

Nene, pojištovna hradila oba dva pokusy, ale první injekce byl v tu dobu Fostimon, který hradila pojištovna plně a druhé injekce puregon, tam byl doplatek 5 nebo 6 tisíc. Už si přesně nepamatuji. Ale hlavně ted je to už zase jinak. Jinak já tu třeba vychvaluji Reprofit, někdo jiný bude zase jiné centra. Takže asi je to opravdu na tobě, které vyzkoušíš. Myslím, že Reprofit, Unica a Helios na tom budou cenově podobně. Obilnák nikdy nevíš na koho narazíš, cenově velký rozdíl nebude, budeš dlouho čekat. Repromeda poměrně hodně drahá. Ale mám to z doslechu, ne z vlastní zkušenosti.
V každém případě hodně štěstí, at se zadaří pokud možno hned. Také at správně zvolíš centrum a lékaře, jelikož na psychice a pohodě taky hodně záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí