Alergie na spermie - imunitní problém

1201
13.1.14 17:39

Alergie na spermie - imunitní problém

Ahoj všem,
nevím, pod jakou kategorii mám dát tohle téma :lol: tak třeba sem :)…mám špatné výsledky na imunologii - údajně alergie na manžellovi spermie (zkoušeli jsme to prý tak dlouho, až je tělo nehce), z tohoto důvodu se prý nedaří ani IVF. Nyní budu pokoušet ICSI. Máte někdo zkušenosti jaká léčba nebo spíš jakou metodu zvolit pro úspěšné těhu? Jinak jsme prý oba abnormálně plodní, ale moje tělo už ´ty jeho spermie odmítá
Děkuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.1.14 17:43

Ahoj, ja mela obdobny problem- 3× zt, proste to telo vypudilo. U ctvrteho tehu mi nasadili prednison, brala jsem leky na stitku a uz jsme to tedy doklepali:-) ted nevim zda- li to bylo prednisonem a nebo prirodni lecbou ( caje na procisteni obou od lecitelky)- po 3 mes piti jsem byla v tom:-) drzim palce atto brzy vyjde

• Citovat
  • Upravit
370
13.1.14 17:45

POžádat souseda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.1.14 17:48
@Ladybird146 píše:
Ahoj všem,
nevím, pod jakou kategorii mám dát tohle téma :lol: tak třeba sem :)…mám špatné výsledky na imunologii - údajně alergie na manžellovi spermie (zkoušeli jsme to prý tak dlouho, až je tělo nehce), z tohoto důvodu se prý nedaří ani IVF. Nyní budu pokoušet ICSI. Máte někdo zkušenosti jaká léčba nebo spíš jakou metodu zvolit pro úspěšné těhu? Jinak jsme prý oba abnormálně plodní, ale moje tělo už ´ty jeho spermie odmítá
Děkuju :lol:

to by musel mit tu alergii kazdy kdo spi s jednim stalym partnerem..

• Citovat
  • Upravit
2309
13.1.14 17:50

Taky jsem měla tento problém, léčilo se prednisonem až do 15.tt, průběžně si mě hlídali a příští týden mám termín. To máte z větší části vyhráno, když víte v čem je problém. Jinak nevím co ke ICSI, ale jestli je to něco s asistovanou reprodukcí, tak bych to odložila. Taky jsem šla cestou čajů a kapiček, ale nepřikládám tomu takový význam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
13.1.14 17:52

@KackaDoup tak to tu zpochybňuj, když o tom nic nevíš. Každej má jinej imunitní systém, každý tělo reaguje jinak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.1.14 17:55
@Hanymany píše:
@KackaDoup tak to tu zpochybňuj, když o tom nic nevíš. Každej má jinej imunitní systém, každý tělo reaguje jinak!!!

ja prece vubec nic nezpochybnuji, jen to bylo tak napsane ;) toto tam chybelo ;) a vubec jsem to nebrala jako nejake zesmesnovani co jsem napsala..ani omylem ;) toto tema me zajima a budu ho cist ;)

• Citovat
  • Upravit
2309
13.1.14 17:57

@Ladybird146 tak už jsem si našla ICSI…do toho bych nešla se zjištěnou alergií na spermie. To ti někdo doporučil? Jde o to, že i to oplodněný vajíčko je částečně cizí biologický materiál, proti kterému se tvá imunita může obrátit. Stejně jako u mě, kdy jsem byla 9 týdnů těhotná a pak ten zárodek imunita prostě udolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
13.1.14 17:58

@KackaDoup ok, ale vyčíst se to z toho teda nedalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.1.14 18:01

http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
tady je to pekne vysvetleno ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 18:06
@Hanymany píše:
Taky jsem měla tento problém, léčilo se prednisonem až do 15.tt, průběžně si mě hlídali a příští týden mám termín. To máte z větší části vyhráno, když víte v čem je problém. Jinak nevím co ke ICSI, ale jestli je to něco s asistovanou reprodukcí, tak bych to odložila. Taky jsem šla cestou čajů a kapiček, ale nepřikládám tomu takový význam

Tak koukam, ze jsme na tom byly stejne. Jinak ted se klepu, az budeme chtit druhy jak to bude, ptz na stejne lecbe budu trvat hned nez by byl opet problem

• Citovat
  • Upravit
2309
13.1.14 18:11

Jo, však mi se máme před dalším mímem hlásit na reprodukční imunologii

Článek dobrej, až na tu asistovanou reprodukci, u někoho je imunita fakt vyhraněná jen na spermie a asistovaná reprodukce přinese řešení, óu někoho se zaměří na oplodněné vajíčko, které se nemá jak bránit. Mám načtený i odborný články, můj gynekolog o tom nic nevěděl a musela jsem ho přesvědčit, aby nám to vyšetření napsal, je totiž dost drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 18:14

Tak to me je jedno, ze je vysetreni drahy ( i jsem mu to rekla, ze pojisteni platim) trochu jsem se ozzvala a za 14 dni jsem byla na imuno

• Citovat
  • Upravit
2309
13.1.14 18:15

Za 14 dní? Kde ti ho dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
13.1.14 18:15

@Ladybird146 no a čím tě dr. léčí??

• načítám...