CAR - Chrudimsko

12
2.4.14 21:33

CAR - Chrudimsko

Ahoj, chtěla bych poprosit o rady a zkušenosti. Navštěvovali jsme SANUS v Pardubicích, kde nejsme spokojeni, tak bychom rádi změnili centrum. Přivítám jakékoliv zkušenosti z Prahy, Kolína apod. od těch, kdo byli v podobné situaci… Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
554
5.4.14 23:34

@Tulischka No,na Chrudimsku zadne neni.Musi do HK nebo do Kolina ev.Do Arlety v Kostelci.
Ja bych asi doporucila Cube v Praze. Vlastni zkusenost teda nemam, ale kamaradka jo.
Mrkni na internet.Maji dokonce nejakou klinickou studii, takze kdyz by jsi spnovala podminky i usetris. Kamaradka byla z nich nadsena. Rikala ze supr chovani, navic se vesla i do te studie, tak i usetrili no a je tehotna, takze sama pozitiva.Ale vis jak to je, vsichni co otehotni, tak chvali.Ale nadsena byla hodne. Predtim byla uz otravena z jineho centra.Tak zkus mrknout, jestli ti nevadi ta Praha.Je tady i emiminu i diskuse, tak zkus procist i tu. Rozhodne bych mrkla na podminky te studie.Tak preji brzky uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.4.14 11:12

Praha není překážkou - děkuji za info. Já samozřejmě vím, že tady nic není - místa, která jsi zmiňovala jsem si taky našla. Přehled mám - kde se co nachází. Ale spíš mi šlo právě o ty zkušenosti - o rady lidí z tohoto regionu, kam se obrací a kde jim pomohli… a vím, že v Praze je hned několik center, ale nevěděla jsem, které by bylo „nejlepší“. Děkuji každopádně za typ. Podívám se. Škoda, že se tady do té diskuze nezapojilo více lidí a více příspěvků…čím více informací člověk má, tím je to rozhodování vždy lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
7.4.14 14:47

@Tulischka Treba se jeste nekdo zapoji.On ten tvuj nazev diskuse je trosku zavadejici.Ja to cetla spis ze zvedavosti, jestli tady v okoli neni nejake nove entrum.Tak mozna proto nikdo nepise.
Kazdopadne ti moc preju, at najdes nejake dobre centrum a at to s miminkem brzy klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
7.4.14 14:48

Byly jste v tom G-med v pardubkách??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.4.14 15:06

Děkuji :) taky bychom si moc přáli…
Název jsem právě volila z toho důvodu, že jsem si říkala, jestli to netrkne někoho z tohoto regionu…sama jsem nevěděla, jak zahájit diskusi…
G-med mi nic neříká??? Napiš prosím víc…
Byli jsme v SANUSU v Pardubkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
7.4.14 15:17

@Tulischka Byly jsem tam i na spermiogramu a meli jsme poslední pokus a pak by jsem sla na IUI ale povedlo se a DR říkal ze by jsem sli na vse take tam ze jsou tam strasne dobrý, je to v pardubkách kousek od nemocnice a najdes to i na netu G-med pardubice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.4.14 15:30

DĚKUJI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
7.4.14 15:31

@Tulischka NZ držímpalečky at se zadarí co nejdríve a vse je v porádku, donedávna jsem totez resila take :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.