Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ženy, prosím o nějaké recenze o pani dr … rozhodli jsme se změnit car a máme první konzultaci u teto pani doktorky…a úspěšnost v Gennetu
@Anonymní píše:
Ahoj
Máme dva žhavé adepty na Car a jsme pořád nějací nerozhodní.
Proto mě zajímají vaše zkušenosti..všechny pojmy i dojmy a jako plus bych brala, kdyby jste mi k dané klinice, vždy napsaly, jaké Ivf jste podstoupily a na kolik vás to celkem vyšlo
Moc díky
Ahoj, Gennet, dr. Langerová, IVF krátký protokol, gonal + cetrotide, 15 vajíček, metody: ICSI, prodloužená kultivace, microfluid sperm sorting chip, Embryoscope, mražení. Léky asi za 4000 celkem, metody za 31000, druhy transfer s Embryoglue 11000. Celkem tedy asi 46000 a druhy transfer vyšel a jsem v 7tt. Spokojena s touto doktorkou jsem maximálně.
@Anonymní píše:
Ahoj, Gennet, dr. Langerová, IVF krátký protokol, gonal + cetrotide, 15 vajíček, metody: ICSI, prodloužená kultivace, microfluid sperm sorting chip, Embryoscope, mražení. Léky asi za 4000 celkem, metody za 31000, druhy transfer s Embryoglue 11000. Celkem tedy asi 46000 a druhy transfer vyšel a jsem v 7tt. Spokojena s touto doktorkou jsem maximálně.
Moc díky a gratuluju
jsem teda mile přakvapená, čekala jsem od soukromé kliniky větší sumičku
Prosimtě a tobě byla paní Dr. přidělená, nebo jsi měla možnost volby? Já teď právě netuším, jestli to nebyl právě Gennet, kde si pacientka mohla vybrat lékaře sama ![]()
@Anonymní píše:
Moc díky a gratulujujsem teda mile přakvapená, čekala jsem od soukromé kliniky větší sumičku
Prosimtě a tobě byla paní Dr. přidělená, nebo jsi měla možnost volby? Já teď právě netuším, jestli to nebyl právě Gennet, kde si pacientka mohla vybrat lékaře sama
Mně byla přidělená, ale asi jsme měli štěstí, protože podle všeho co kde čtu, tak je zrovna ona fakt dobrá. Ale myslím, ze si můžeš i vybrat, jen třeba budeš čekat o něco málo déle, protože třeba ten vybraný lékař bude zrovna vytížený. No a jinak ta suma… my si priplaceli hodně metod, třeba ten čip anebo embryoscope nejsou úplný standard, ale my to chtěli
je to proste hlavně o tom, jaký mate problém a podle toho se budou metody vybírat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
Proto mě zajímají vaše zkušenosti..všechny pojmy i dojmy a jako plus bych brala, kdyby jste mi k dané klinice, vždy napsaly, jaké Ivf jste podstoupily a na kolik vás to celkem vyšlo
Moc díky
My Gennet Letna.
Prvni konzultace s doktorkou - bohužel nevim jmeno, ale byla divna; nastesti jsme pak chodili uz jen k dr. Cernemu, ktery nam byl pridelen, a ten byl fajn.
Udelali nam vsechny testy vcetne genetiky, spermiogramu a imunologie - vse na pojistovnu.
Uz si nepamatuji uplne presne, ale:
7 dni jsem si pichala jednu injekci, dalsi dva dny jeste jednu - celkem nas leky staly okolo tri tisic
Dva dny na to odber vajicek - pohoda, pokoj sama pro sebe, narkoza, chvili po probrani domu
Po peti dnech jsem sla na transfer. Zbylo nam jen jedno embryjko, takze zadne zamrazovani.
Celkem nas to vyslo na 11.500kc a jsem v 16tt ![]()
Ahoj, s dovolením se zde připíchnu, taky se nemůžeme rozhodnout mezi CUBE a Gennetem na Letné. Ještě jsme nikdy nikde nebyli.
Já jsem byla v Gennetu na Letné.
Zrovna jsem se trefila do doby covidové, takže čekací doba byla minimální (nemohli k nám jezdit cizinci).
Ze začátku jsem chodila k Dr. Rožníčkové, ale potom jsem byla pokaždé u jiného doktora/doktorky. Bylo to v létě, tak měli hodně dovolených. ![]()
Byla jsem na IVF. Léky, odebrání vajíček v narkóze, samostatný pokoj, zmrazení vajíček, KET. Celkem jsme doplatili cca 35 tisíc.
Povedlo se na první pokus, takže za mě určitě doporučuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj

Moc díky