Car-Gennet Letná/ Cube

Anonymní
14.1.22 18:11

Car-Gennet Letná/ Cube

Ahoj :)
Máme dva žhavé adepty na Car a jsme pořád nějací nerozhodní.
Proto mě zajímají vaše zkušenosti..všechny pojmy i dojmy a jako plus bych brala, kdyby jste mi k dané klinice, vždy napsaly, jaké Ivf jste podstoupily a na kolik vás to celkem vyšlo :)
Moc díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
14.1.22 18:29

Dr Jarošová

Ahoj ženy, prosím o nějaké recenze o pani dr … rozhodli jsme se změnit car a máme první konzultaci u teto pani doktorky…a úspěšnost v Gennetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.22 09:10
@Anonymní píše:
Proto mě zajímají vaše zkušenosti..všechny pojmy i dojmy a jako plus bych brala, kdyby jste mi k dané klinice, vždy napsaly, jaké Ivf jste podstoupily a na kolik vás to celkem vyšlo :)
Moc díky :)

Ahoj, Gennet, dr. Langerová, IVF krátký protokol, gonal + cetrotide, 15 vajíček, metody: ICSI, prodloužená kultivace, microfluid sperm sorting chip, Embryoscope, mražení. Léky asi za 4000 celkem, metody za 31000, druhy transfer s Embryoglue 11000. Celkem tedy asi 46000 a druhy transfer vyšel a jsem v 7tt. Spokojena s touto doktorkou jsem maximálně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.22 14:10
@Anonymní píše:
Ahoj, Gennet, dr. Langerová, IVF krátký protokol, gonal + cetrotide, 15 vajíček, metody: ICSI, prodloužená kultivace, microfluid sperm sorting chip, Embryoscope, mražení. Léky asi za 4000 celkem, metody za 31000, druhy transfer s Embryoglue 11000. Celkem tedy asi 46000 a druhy transfer vyšel a jsem v 7tt. Spokojena s touto doktorkou jsem maximálně.

Moc díky a gratuluju :) jsem teda mile přakvapená, čekala jsem od soukromé kliniky větší sumičku :D Prosimtě a tobě byla paní Dr. přidělená, nebo jsi měla možnost volby? Já teď právě netuším, jestli to nebyl právě Gennet, kde si pacientka mohla vybrat lékaře sama :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.22 22:17
@Anonymní píše:
Moc díky a gratuluju :) jsem teda mile přakvapená, čekala jsem od soukromé kliniky větší sumičku :D Prosimtě a tobě byla paní Dr. přidělená, nebo jsi měla možnost volby? Já teď právě netuším, jestli to nebyl právě Gennet, kde si pacientka mohla vybrat lékaře sama :)

Mně byla přidělená, ale asi jsme měli štěstí, protože podle všeho co kde čtu, tak je zrovna ona fakt dobrá. Ale myslím, ze si můžeš i vybrat, jen třeba budeš čekat o něco málo déle, protože třeba ten vybraný lékař bude zrovna vytížený. No a jinak ta suma… my si priplaceli hodně metod, třeba ten čip anebo embryoscope nejsou úplný standard, ale my to chtěli :) je to proste hlavně o tom, jaký mate problém a podle toho se budou metody vybírat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Marina28
30.1.22 16:01
@Anonymní píše:
Moc díky :)

My Gennet Letna.

Prvni konzultace s doktorkou - bohužel nevim jmeno, ale byla divna; nastesti jsme pak chodili uz jen k dr. Cernemu, ktery nam byl pridelen, a ten byl fajn.

Udelali nam vsechny testy vcetne genetiky, spermiogramu a imunologie - vse na pojistovnu.

Uz si nepamatuji uplne presne, ale:
7 dni jsem si pichala jednu injekci, dalsi dva dny jeste jednu - celkem nas leky staly okolo tri tisic
Dva dny na to odber vajicek - pohoda, pokoj sama pro sebe, narkoza, chvili po probrani domu
Po peti dnech jsem sla na transfer. Zbylo nam jen jedno embryjko, takze zadne zamrazovani.
Celkem nas to vyslo na 11.500kc a jsem v 16tt :)

• Citovat
  • Upravit
12
5.3.22 13:05

Ahoj, s dovolením se zde připíchnu, taky se nemůžeme rozhodnout mezi CUBE a Gennetem na Letné. Ještě jsme nikdy nikde nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.3.22 17:01

Já jsem byla v Gennetu na Letné.
Zrovna jsem se trefila do doby covidové, takže čekací doba byla minimální (nemohli k nám jezdit cizinci).
Ze začátku jsem chodila k Dr. Rožníčkové, ale potom jsem byla pokaždé u jiného doktora/doktorky. Bylo to v létě, tak měli hodně dovolených. :nevim:
Byla jsem na IVF. Léky, odebrání vajíček v narkóze, samostatný pokoj, zmrazení vajíček, KET. Celkem jsme doplatili cca 35 tisíc.
Povedlo se na první pokus, takže za mě určitě doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.