Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Poradí mi prosím někdo, kdo navštěvuje CAR v K. Varech? Je tam Pronatal Plus a Institut reprodukční medicíny. Zajímaly by mne ceny a zkušenosti s nimi. Děkuji
Ahojky já navštěvuju Institut v Plzni, ale je to vlastně stejný jako ve Varech, protože to spadá pod jednu instituci, jsou tam všichni úžasný, jestli máš nějaké konkrétní otázky, tak mi písni SZ
Ahoj,
zřejmě nás čeká druhé IVF. První jsme měli v Plzni. Naštěstí máme pěkného raubíře. Zajímám se o to v K.V. Budu vděčná za všechny informace.
Máte někdo ověřeno, že patří pod Plzeň???
Přeju všem pevné nervy a brzký úspěch. ![]()
Ahoj.Vary patří pod Plzeň.Dokonce se tam střídají i stejní dr.Jsou velmi příjemní a cenově je to stejné jako všude.Záleží na tom,co ti budou dělat a jaký postup by jsi chtěla.Jinak já byla v Plzni i ve Varech a nemohu si stěžovat.Určitě dobré je jít na vyšetření tam kde bydlíš,aby jsi pak nemusela zbytečně cestovat
.
Ahoj holky,chci se zeptat,jaké jsou rozdíly mezi těmito dvěmi centry?Myslím mezi Pronatalem a Institutem…my jdeme do Institutu…
Díky za odpovědi
Já byla ve Varech v Institutu a v Plzni také v Institutu.Tak ti moc neporadím.
Ale byla jsem v obouch spokojená.Chovají se velmi mile…i když ne vždy vyjde miminko.Držím palce
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď