CAR K. Vary

221
21.2.09 08:33

CAR K. Vary

Poradí mi prosím někdo, kdo navštěvuje CAR v K. Varech? Je tam Pronatal Plus a Institut reprodukční medicíny. Zajímaly by mne ceny a zkušenosti s nimi. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1591
21.2.09 19:56

Ahojky já navštěvuju Institut v Plzni, ale je to vlastně stejný jako ve Varech, protože to spadá pod jednu instituci, jsou tam všichni úžasný, jestli máš nějaké konkrétní otázky, tak mi písni SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.2.10 13:40

Ahoj,
zřejmě nás čeká druhé IVF. První jsme měli v Plzni. Naštěstí máme pěkného raubíře. Zajímám se o to v K.V. Budu vděčná za všechny informace. :lol: Máte někdo ověřeno, že patří pod Plzeň??? :nevim: Přeju všem pevné nervy a brzký úspěch. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
13.3.10 15:52

Ahoj.Vary patří pod Plzeň.Dokonce se tam střídají i stejní dr.Jsou velmi příjemní a cenově je to stejné jako všude.Záleží na tom,co ti budou dělat a jaký postup by jsi chtěla.Jinak já byla v Plzni i ve Varech a nemohu si stěžovat.Určitě dobré je jít na vyšetření tam kde bydlíš,aby jsi pak nemusela zbytečně cestovat :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.10 17:29

Ahoj holky,chci se zeptat,jaké jsou rozdíly mezi těmito dvěmi centry?Myslím mezi Pronatalem a Institutem…my jdeme do Institutu… :nevim: Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.4.10 13:38

Já byla ve Varech v Institutu a v Plzni také v Institutu.Tak ti moc neporadím. :-? Ale byla jsem v obouch spokojená.Chovají se velmi mile…i když ne vždy vyjde miminko.Držím palce :-) :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.