CAR Kladno

2
2.2.13 09:32

CAR Kladno

Zdravím vás…procházela jsem diskuzi a nikde nenašla aktualizované info o car Kladno. Máte něterá z Vás s tímto centrem zkušenosti? Případně jaké. Sestřička mne objednala, příští týden si musím vyzvednout od mé gynekoložky žádanku. A právě zvažuji, zda Kladno či Prahu. Jsem na úplném počátku, kdy 3/4 roku po vysazení antikoncepce mám nepravidelné měsíčky, tak 1×2měsíce, takže to bude chtít upravit a nasadit nějakou hormonální léčbu. Má s tím někdo zkušenost? Děkuji za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1433
2.2.13 09:47

Ahoj, CAR na Kladně neznám, ale asi bych volila nějaké osvědčené v Praze, přece jenom zkušenosti jsou k nezaplacení… ale na druhou stranu tam mohou být lidi, kteří se zapracovali v Praze a rozjeli si to pak sami… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
2.2.13 09:50

Každopádně ti udělají hormonální profil, chlapovi spermiogram a pak se uvidí. Jestli budou upravovat léky cyklus nebo vás pošlou na IVF… nebo poradí počkat, přece jenom 3/4 roku je celkem krátká doba a může se stát, že otěhotníš nakonec třeba za pár měsíců bez pomoci… Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
2.2.13 10:01

Nedokážu říct, jak jsou na tom teď, ale před nějakou dobou jsme tam byli jen na spermiogramu a za mě jejich chování a přístup katastrofa. Po tomto zážitku jsme se objednali do CAR v Praze, sice je soukromý a dost se doplácí, ale přístup a všechno ostatní se nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.2.13 10:42

@estrela Ahoj,ve zdravotnictví pracuji a určitě bych radši volila Prahu.Sice nemám nějaké podrobnější informace o tom Kladně, ale přece jen ta Praha má dlouholeté zkušenosti a jsou fakt na úrovni. Chodila jsem tam na genetiku a jsou skvělí.
I když bys pak měla nějaké potíže, komplikace atd.,budou Tě hospitalizovat v Praze a už to je jedna z věcí, které by asi u mě přispěly k rozhodnutí(dělala jsem v nemocnici v Kladně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
2.2.13 10:47
@sarinka20 píše:
Zdravím vás…procházela jsem diskuzi a nikde nenašla aktualizované info o car Kladno. Máte něterá z Vás s tímto centrem zkušenosti? Případně jaké. Sestřička mne objednala, příští týden si musím vyzvednout od mé gynekoložky žádanku. A právě zvažuji, zda Kladno či Prahu. Jsem na úplném počátku, kdy 3/4 roku po vysazení antikoncepce mám nepravidelné měsíčky, tak 1×2měsíce, takže to bude chtít upravit a nasadit nějakou hormonální léčbu. Má s tím někdo zkušenost? Děkuji za vaše reakce.

ahoj, měla jsem to úplně stejně… Ale nakonec jsem otěhotněla bez menstruace a dokonce i dle krve jsem neovulovala. Pak stačila malá změna a šlo to… Hormony jsem nakonec nepotřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.2.13 10:53

To je právě ono…sice mi někdo říkal, že je to po rekonstrukci, ale mně jde o celek. Jasně, na Kladně mi asi zvládnou dát nějaké hormony, ale otázkou je, zda kdybych musela nakonec jít na umělé oplodnění, zda bych tam šla. To bych asi šla do Prahy. Proto asi máte pravdu, proč nebýt od počátku v péči v Praze…ale přeci jen…pokud by někdo zkušenost měl, budu ráda za recenzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
2.2.13 10:54

Dcerku máme od Apolináře, tam se doplácí celkem rozumně, ale není to „luxus“ soukromých CARů, je to v areálu porodnice, což je starobylá budova a ne každému to tam vyhovuje. Teď chodíme do Gennetu (u Apolináře nám teď pomoci nemůžou) a uvidíme, jak nám to bude vyhovovat tam. Ale chodíme tam ke stejné doktorce jako u Apolilnáře, tak snad to bude v pohodě. Platby jsou tam tedy vyšší, než u Apolináře, ale ještě celkem snesitelné. A mají roky zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.2.13 11:19

@sarinka20 Já zkušenost mám, ale nechodila jsem tam dlouho, museli jsme na ivf. Jako přístup mi teda nepřišel katastrofální, to jsem nějak nepochopila :nevim:,naopak byl lepší než v pražském Apolináři. Ale vybavení není zrovna nejmodernější a člověk chodí na utz mezi těhule, to moc příjemné není když to delší dobu nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.3.13 12:03
@Maia22 píše:
@sarinka20 Já zkušenost mám, ale nechodila jsem tam dlouho, museli jsme na ivf. Jako přístup mi teda nepřišel katastrofální, to jsem nějak nepochopila :nevim:,naopak byl lepší než v pražském Apolináři. Ale vybavení není zrovna nejmodernější a člověk chodí na utz mezi těhule, to moc příjemné není když to delší dobu nejde :(

Mohla by si mi prosím dát více info? pořád mě k sobě lákají od té dobymco jsme tam byli s mužem na spermiogramu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.