Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
tak ve středu se chystam poprvé na konzultaci do Podolí a musim říct, že jsem značně nervozní už ted… Chystáte se nebo jste nedávno byla některá v Podolí? děkuji moc, zkušenosti vítám ![]()
@Membina ahoj.Já chodím do Podolí. Teď jsem od úterý už po ET a čekám na výsledek
No ja tam pujdu teprve na konzultaci, ale vubec netuším na co se mam připravit
a jak jsi tam spokojená?
@Membina já jsem tam spokojená, chodím k Dr. Darebnému. Toto je už moje 2.IVF,z 1.IVF mám dcerku.Pak jsem byla ještě na KETu, ale to nedopadlo.
Já jsem od 1.návštěvy v Podolí už za necelé 2 měsíce začala stimulovat a o další měsíc byla těhotná. Nejdříve ti udělají hormonální profil a partnerovi spermiogram. Můj manžel má spermiogram špatný, tak jsme šli ještě na genetiku.
Nene mě žadné testy nedělali jen manželovi s tím, že chyba se našla u něj… muj gynekolog nejdříve chtěl vyšetřit jeho a mě ne prý jsem mlada a měla bych být v pořádku.. tak nevím
ale asi ted v tom Podolí mi něco dělat budou
No nám všechna tahle vyšetření dělali v Podolí. Tak nevím jestli jim to bude stačit odjinud nebo to bude muset podstoupit znovu. A na genetice jsme byli právě společně ![]()
Aha aha… No tak to snad ne
mužů se zeptat co je to ET? Moc se v tom zatím nevyznam takže postupně zjišťují ![]()
ET je embryotransfer. Vlastně už poslední fáze IVF, kdy ti vkládají oplodněná embrya do dělohy.
Tak ti budu držet palečky aby se podařilo
a kdy se dozvíš výsledek?
moc ti to přeju… Pak napiš jestli se to povedlo
jinak jak jsi ivf zvládala? Musím říct že toho se bojim nejvíce rada bych podstoupila IUI pouze tedy…
Ahoj holky, já osobně chodím do Iscaru, ale mam kamarádku, která chodila do Podolí a z Podolí také odešla po 2 neúspěšných IVF z důvodu, že odmítali dělat vyšetření, jí stanovili dle horm. profilu za zdravou a problém byl „jen“ ve špatném spg, špatně reagovala na stimulace, měli vždy jen 1embryo a pak přešla do Iscaru, udělali jí imunologii, laparku, zjistili, že má srůsty atd… a ted doufám, že třetí vyjde… určitě bych vyžadovala všechna vyšetření… U mě byl třeba problém v imunologii, kdyby mi toto vyš. neudělali, tak bych neměla z 1ivf dítě… držím palce..
@maraida píše:
@Membina já jsem tam spokojená, chodím k Dr. Darebnému. Toto je už moje 2.IVF,z 1.IVF mám dcerku.Pak jsem byla ještě na KETu, ale to nedopadlo.
Já jsem od 1.návštěvy v Podolí už za necelé 2 měsíce začala stimulovat a o další měsíc byla těhotná. Nejdříve ti udělají hormonální profil a partnerovi spermiogram. Můj manžel má spermiogram špatný, tak jsme šli ještě na genetiku.
Já jsem od úterý zase po ketu
a také čekám, můžu se zeptat, zda cítíš nějaké „příznaky“??
je ještě asi brzy, já už si to právě z prvního IVF nepamatuji, je to skoro tři roky.. a min. měsíc jsem byla na prvním ketu a neúspěch.. tak jsem trochu nervozní ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.