IVF Podolí Leden 2013

521
20.1.13 16:18

IVF Podolí Leden 2013

Ahoj holky :mavam: tak ve středu se chystam poprvé na konzultaci do Podolí a musim říct, že jsem značně nervozní už ted… Chystáte se nebo jste nedávno byla některá v Podolí? děkuji moc, zkušenosti vítám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
20.1.13 16:40

@Membina ahoj.Já chodím do Podolí. Teď jsem od úterý už po ET a čekám na výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
20.1.13 16:42

No ja tam pujdu teprve na konzultaci, ale vubec netuším na co se mam připravit :-( a jak jsi tam spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.1.13 17:03

@Membina já jsem tam spokojená, chodím k Dr. Darebnému. Toto je už moje 2.IVF,z 1.IVF mám dcerku.Pak jsem byla ještě na KETu, ale to nedopadlo.
Já jsem od 1.návštěvy v Podolí už za necelé 2 měsíce začala stimulovat a o další měsíc byla těhotná. Nejdříve ti udělají hormonální profil a partnerovi spermiogram. Můj manžel má spermiogram špatný, tak jsme šli ještě na genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
20.1.13 17:06

Manžel už ma spermio a genetiku za sebou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.1.13 17:08

@Membina A VY JSTE NEBYLI NA GENETICE SPOLU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
20.1.13 17:11

Nene mě žadné testy nedělali jen manželovi s tím, že chyba se našla u něj… muj gynekolog nejdříve chtěl vyšetřit jeho a mě ne prý jsem mlada a měla bych být v pořádku.. tak nevím :( ale asi ted v tom Podolí mi něco dělat budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.1.13 21:20

No nám všechna tahle vyšetření dělali v Podolí. Tak nevím jestli jim to bude stačit odjinud nebo to bude muset podstoupit znovu. A na genetice jsme byli právě společně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
20.1.13 21:29

Aha aha… No tak to snad ne :( mužů se zeptat co je to ET? Moc se v tom zatím nevyznam takže postupně zjišťují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 10:11

ET je embryotransfer. Vlastně už poslední fáze IVF, kdy ti vkládají oplodněná embrya do dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
21.1.13 10:26

Tak ti budu držet palečky aby se podařilo :) a kdy se dozvíš výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.1.13 10:31

Děkuji. V pátek si chci udělat test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
21.1.13 10:37

:) moc ti to přeju… Pak napiš jestli se to povedlo :) jinak jak jsi ivf zvládala? Musím říct že toho se bojim nejvíce rada bych podstoupila IUI pouze tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.1.13 10:43

Ahoj holky, já osobně chodím do Iscaru, ale mam kamarádku, která chodila do Podolí a z Podolí také odešla po 2 neúspěšných IVF z důvodu, že odmítali dělat vyšetření, jí stanovili dle horm. profilu za zdravou a problém byl „jen“ ve špatném spg, špatně reagovala na stimulace, měli vždy jen 1embryo a pak přešla do Iscaru, udělali jí imunologii, laparku, zjistili, že má srůsty atd… a ted doufám, že třetí vyjde… určitě bych vyžadovala všechna vyšetření… U mě byl třeba problém v imunologii, kdyby mi toto vyš. neudělali, tak bych neměla z 1ivf dítě… držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.1.13 10:44
@maraida píše:
@Membina já jsem tam spokojená, chodím k Dr. Darebnému. Toto je už moje 2.IVF,z 1.IVF mám dcerku.Pak jsem byla ještě na KETu, ale to nedopadlo.
Já jsem od 1.návštěvy v Podolí už za necelé 2 měsíce začala stimulovat a o další měsíc byla těhotná. Nejdříve ti udělají hormonální profil a partnerovi spermiogram. Můj manžel má spermiogram špatný, tak jsme šli ještě na genetiku.

Já jsem od úterý zase po ketu :mrgreen: a také čekám, můžu se zeptat, zda cítíš nějaké „příznaky“?? :mrgreen: je ještě asi brzy, já už si to právě z prvního IVF nepamatuji, je to skoro tři roky.. a min. měsíc jsem byla na prvním ketu a neúspěch.. tak jsem trochu nervozní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.