CAR Tomášov Zlín

86
16.1.13 20:25

CAR Tomášov Zlín

Zdravím všechny nově příchozí snažilky, které budou sdílet strasti i slasti spojené se snažením o miminko. Jsem ve fázi, kdy sama navštěvuji kamarádky, které se začaly snažit později než já a už mohou vozit kočárek. Věřím, že takových, které jsou ve stejné situaci je více. Nyní jsme se s manželem rozhodli, že po dvouletém snažení počít miminko, navštívíme kliniku asistované reprodukce ve Zlíně. Zítra jdeme poprvé. Mám docela strach, ale zároveň se i těším… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
16.1.13 20:28

Tvou situaci jsem nezažila, ale pracuje tam moje dobrá kamarádka, a prý je tam opravdu profesionální přístup, snaží se pomoci opravdu všem. Moc držím pěsti, ať vám to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
16.1.13 20:34

Minulý týden vzpomínala, jací tam jsou všichni hodní, ochotní, profesionáli…
V pátek to bylo rok co jsem porodila dvojčátka co z tama máme :srdce: :srdce:
Za nás mohu jen a jen doporučit.
Tak at to klapne hned na poprvé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
16.1.13 20:48

Ahojky…u nás také naprostá spokojenost. Čekáme dvojčátka :dance: Zkus kouknout na tuto diskusi a třeba si trošku pročíst zkušenosti. https://www.emimino.cz/…-zlin-60694/ K jakému dr. jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.1.13 20:55

Děkuji mockrát za podporu, snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.1.13 20:56

A kdy je čekáte? Co vám řekli na poprvé. My tam jdeme z vlastní iniciativy. Já bych měla být v pořádku, ale manžel má horší spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.1.13 21:03

To MakysekM: Jdeme k nějaké paní doktorce, abych pravdu řekla ani nevím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.1.13 21:06

Zlín můžu vřele doporučit, z jejich přístupu jsem byla naprosto nadšená, kdyby se takhle chovali všichni zdravotníci, to by byla nádhera. IVF nám vyšlo napoprvé a hned nadvakrát, jsem ve čtvrtém měsíci :srdce: :srdce:
Jinak manžel měl spermio hodně hodně mizerný a stejně se jim podařilo pár odolných jedinců vydolovat.
Určitě se nemáš čeho bát, držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.1.13 08:04

@Ruhana Tak to bude asi dr. Slováková..k té jsme také chodili. Je super. My měli problém s hodně špatným spermiogramem a já neměla bez injekcí vůbec ovulaci. Ale počítej s tím, že nejdřív vás čeká spousta vyšetření. Znova spermio, spousta krve:-)) a pravděpodobně bude test na genetiku..na výsledky budete čekat asi 2 měsíce. Ale vyplatí se to, aby byl jistota a mohli nasadit tu správnou léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.1.13 10:57

Je mi to jasné, nějaké vyšetření už mám za sebou od svého gynekologa, ale vím, že nás čeká ještě dlouhá cesta, proto to už nechceme odkládat. Mě je 29 a manželovi 36, takže nejvyšší čas. Doufám, že to bude mít zdárný konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.1.13 19:00

Právě jsme se vrátili ze Zlína. Jsem v takovém blaženém rozpoložení, že se konečně něco děje. Jak jste říkaly, odebrali nám plno krve, nějaký ten ultrazvuk a za měsíc jdeme znovu kvůli spermiogramu a hormonálnímu profilu. Jo, a genetiku budeme mít na začátku dubna. Bude to dlouhé čekání, ale co naděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
17.1.13 19:10

To ti uteče jako voda :mrgreen: a ten uzlíček za to stojí.
Aspon mě to uteklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.1.13 20:33

Snad ano, teď na to nemyslím, ale možná mě to za chvilku začne žrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
17.1.13 20:34

Musíš se nějak zaměstnat :mrgreen:
Mě už to příjde jako věčnost, co jsme tam jezdili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.1.13 21:01

Já myslím, že to teď nebude tak hrozné, jak potom čekat třeba na to, jestli se špunt uchytí či ne…to bude asi horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.