Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
chtela bych poradit jakej CAR v Brne vybrat?
Chodim na Obilnak, ale prestavam tam byt nejak spokojena. Jako chovani sestricek a vsech OK, ale prijde mne, ze to tam nikdo az tak moc semnou neresi.
Byli jsme tam trikrat na IUI a furt nic. Nedelali nam ani rozbory krve a nic.
Proste jen UTZ, Pregnyl, za dva dny zakrok a pak Duphaston a porad to stejny dokola, tak bych prave chtela prejit jinam.
Prosim poradte z vlastnich zkusenosti, kde jste spokojene ![]()
Dekuji moc ![]()
Z Repromedy máme na první pokus chlapečka. Jinde jsme nebyla ![]()
@jessikka píše:
Z Repromedy máme na první pokus chlapečka. Jinde jsme nebyla
Dekuji za reakci ![]()
Ahoj, každý Ti poradí asi to „svý“,,, kamarádka byla velice spokojená v sanatoriu Helios na Lidické, soukromé sanatorium, že panu doktorovi patří celej barák, tak si ho krásně opravil a zmodernizoval, a na zahradě prý svýho času, nevím jak teď, pořádal každoroční setkání „svých“ dětí… což chápu, že je momentálně pro tebe hloupost a věc nepodstatná.
Nicméně Helios bych Ti jménem kamarádky mohla doporučit.
Brácha byli kdesi na Hlinkách, nevím přesně jméno,,, ale tam bych Tě asi neposílala,,, tříletou holčičku odtamtud sice mají, ale letos se znovu několikrát pokoušeli a nepovedlo se… sám brácha říkal, že tentokrát ten jejich přístup byl takovej víc langsam oproti těm prvním pokusům před 4 lety, i když mohl to být jenom jejich špatnej pocit z nezdaru.
A.
@Anik píše:
Ahoj, každý Ti poradí asi to „svý“,,, kamarádka byla velice spokojená v sanatoriu Helios na Lidické, soukromé sanatorium, že panu doktorovi patří celej barák, tak si ho krásně opravil a zmodernizoval, a na zahradě prý svýho času, nevím jak teď, pořádal každoroční setkání „svých“ dětí… což chápu, že je momentálně pro tebe hloupost a věc nepodstatná.
Nicméně Helios bych Ti jménem kamarádky mohla doporučit.Brácha byli kdesi na Hlinkách, nevím přesně jméno,,, ale tam bych Tě asi neposílala,,, tříletou holčičku odtamtud sice mají, ale letos se znovu několikrát pokoušeli a nepovedlo se… sám brácha říkal, že tentokrát ten jejich přístup byl takovej víc langsam oproti těm prvním pokusům před 4 lety, i když mohl to být jenom jejich špatnej pocit z nezdaru.
A.
Dekuji, ja prave o tom Reprofitu na Hlinkach premyslim ![]()
@ivkaaa píše:
Dekuji, ja prave o tom Reprofitu na Hlinkach premyslim
omlouvám se, jde o kliniku Unica na Barvičově ul.
http://www.unica.cz/index.php
Za mě jednoznačně Reprofit. Můžu srovnat s Obilňákem, v jiném CARu jsem nebyla. Z Obilňáku jsem po 1.IVF utekla do Reprofitu a dobře jsem udělala. Na Obilňák jsem od té doby vysazená, už bych tam nikdy nešla, zkazili mi první pokus na pojišťovnu a stálo mě to přes 18000. V Reprofitu jsou všichni moc příjemní, mají obrovské zkušenosti. A hlavně lékařům opravdu záleží na dobrém výsledku a ne na penězích. Nám se díky Reprofitu po 4 letech zadařilo a jsem konečně těhotná. Nikdy jim nepřestanu být vděčná. Jejich přístup a péče je naprosto bezchybná i teď, když tam chodím do poradny.
@jessikka píše:
Z Repromedy máme na první pokus chlapečka. Jinde jsme nebyla
I my ![]()
Ahoj, tak za nás Helios. Z 1.IVF máme od nich holčičku a teď z 3.IVF čekáme kluka. U 2.a3.IVF nám dokonce u nich proplácela pojišťovna PGD na embryích. Co se mě tam dost líbilo, tak že během stimulace jsi hodně hlídaná. Ne jak v jiných centrech, kde se dělá jen UTZ. A vyšetřují ve spermiogramu DNA spermií.
@ivkaaa ja taky chodila na obilnak v brne byla jsem tam jednou na iui, a podruhe na ivf. a v lednu tohoto roku jsem se rozhodla ze zmenim car a jsme objednani do repromedy.na obilnaku mi pripada ze jim jde jen o penize a jinak nic, co doktor to jinej nazor.jen mam strach jestli mi vydaji na obilnaku vypis dokumentace mam tam delani veskere vysetreni, a nechce se to absolvovat znova.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.