CAR na Severní Moravě?

5748
9.5.12 19:17

CAR na severení moravě?

Ahoj holky. Mů dotaz zní jasně. Jsem z Ostravy a hledám vhodný CAR. Moje požadavky jsou množná náročné ale:

1. ať se člověku věnují důkladně a s péčí
  2. ať to nejsou jen vysavači peněz

Klidně pojedu až do Prahy, ale třeba je to zbytčné. Napíšete nějaké reference? Myslím, že to holkám ze severní Moravy pomůže.
Preferovala bych recenze o městech Ostarva, Karviná, Frýdek Místek, Olomouc DÍKY zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10978
9.5.12 19:54

Chodím do Eurofertilu v OV. Vzhľadom k tomu, že som z ostravy mi vyhovuje, že je to blízko, pretože teraz stimulujem k IVF. Ak všetko bude v poho bude to 6 návštev v priebehu mesiaca.
1.domluviť sa +lieky
2.na 1.UTZ
3. znova UTZ
4.OPU
5.ET
6.krv na hCG

Ako základné vyšetrenie mi urobili HP+AMH(z toho sa dá odhadnúť ako budeš reagovať na stimulku) + u muža spermiogram.

Je tam zatiaľ len jeden lekár a dlhšie čakacie doby v čarárni stráviš hodinu niekedy aj 2. Sestričky sú skvelé a moc ochotné.
Po prvom neúspešnom IVF mi Dr. urobil imunológiu, chcela som ísť aj na genetiku, ale Dr. mi nechcel napísať žiadanku(nakoniec som si ju zohnala inde)
Neviem čo by ťa ešte zaujímalo? Pýtaj sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
9.5.12 20:00

ahojky, děkuji za rychlou reakci. Co znamená AMH? :nevim: . Zaráží mě, proč ti doktor nechcel napsat žádanku?:( já jsem po genetice-OK, SPG - snížená pohyblivost a BI - dosti pozitivní, takže na prednisonu, ale uvažuju, že po snížení imunity na spermie na to vlítnem (IVF) zajímá mě vlastně všechno kolem IVF a hlavně kam. Holky tady píšou že nkterá centra jsou jen ždímačky peněz a že opomíjí jednat s ženami jako s budoucími maminkami, ale chovají se k nim nepříjemně, neochotně a podobně. Co znamená OPU ET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.5.12 20:17

Ak máš nízké AMH znamená to znížená ovaroální rezerva. Musím mať vysoké dávky hormónov a aj tak sa mi utvorí málo vajíčok.
OPU- odber vajíčok pod narkózou
ET_ embryotransfer býva za 48hod, alebo až po72h. to je už ale PK(predlžená kultivácia)
Dr. mi ponúkal genetiku v súkromnej labine(za 1500Kč. na jedného)

čítala som tu, že spermiogram sa dá ovlivniť dokonca sa niektorá dopracovala aj ne normospermie nie kávu, alkohol, nejazdiť na kole, trenky a sprchovať pytlíka studenou vodou :mrgreen: ty budeš medzitým zobať prednison a možno ani nebudeš potrebovať IVF

Ako dlho už sa snažíte? A čo ste absolvovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
9.5.12 20:30

Je mi 29 a o miminko se snažíme v podstatě rok a půl, prošli jsme pár vyšetření až jsme skončili na imunologii v Podolí – samo že buněčná imunita dosti pozitivní –nasazen prednison - ted už přes 6 týdnů užívám, sex s kondomem a po 3 měsících kontrola, což vychází na polovinu června (přímo na naše první výročí svatby tak to pořádně oslavíme..) , takže do konce července výsledky a pak se uvidí, kam se to pohlo nebo nepohlo… no a to je to. Kdyby se to pohlo k lepšímuu tak nevím, jestli to máme zkoušet nějak přirozeně a čekat a riskovat že se to zas nepodaří a já zase nějak ztratím tu sníženou imuntu - manžel má pomalejší spermie (6min 40 sek – norma do 2 minut), nebo jít do toho a na vlastní žádost na umělé a teď co jestli IUI, IVF… Všechny kamarádky rodí a jsou těhotné a já už to nemůžu poslouchat dál… je mi tak líto že my ne, ale třeba třeba. JIank na ty spermie mu ordinuju sama vitamíny - selzink, supradyne a ty podobne vitaminky co ma jíst.
Doufám, že ti to vyjde, kdy jdeš na ten transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.5.12 21:51

ET asi příští týden.
ešte mám nejaké info o olmiku, ale to mám z druhej ruky tam chodí kolegyňa z práce tak neviem či aj to ti mám písať?
pekný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
9.5.12 22:17

přeji ti hooodně štěstí!!!! ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
10.5.12 20:32

Ahojky, tak já chodím do Polanky (Fertimed) a nemůžu říct proti nim křivého slova. Jsou tam úžasní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.5.12 22:33

Ahoj já 1IVF absolvovala v Eurofertilu Ostrava.Bylo to loni krátce po otevření a ten systém byl trochu chaotický a rychlý ale pak se to změnilo a teď tam je jedna těhulka za druhou :palec:
Jinak od 9/2011 navštěvujeme FN Olomouc je to síce klasická nemocnice žádné soukroumé centrum ale přístup tam je skvělý,veškerá vyšetření,žádné 30,– poplatky.Ceny perfektní :palec:
Ale samozřejmě každý CAR má něco a věřím,že najdeš nebo se rozhodneš pro ten správný který tě dovede k vytouženému cíli :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
20.5.12 13:18

@sarinka83 ako si sa nakoniec rozhodla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
20.5.12 20:15
ještě nevíme, zatm se to asi ještě posune, tak mám čas na vyhodnocení :)
@vanejka píše:
@sarinka83 ako si sa nakoniec rozhodla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.