CAR Praha 6

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.4.26 13:13

CAR Praha 6

Dobrý den, je mi čerstvých 39 let, mám tříletého syna a těhotná jsem zatím byla 2× (první zamklé v ranné fázi). Obě předchozí těhotenství se podařila v podstatě na první pokus, ale teď se skoro rok nedaří. Gynekoložka navrhla nechat ještě tři měsíce domácího snažení, ale raději se vzhledem k věku už objednat do CAR. Můžete mi doporučit, kde jste byly spokojené, ideálně Praha 6 a okolí?

Děkuji a zcela výjimečně anonym kvůli citlivému tématu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2818
23.4.26 13:32

Ja bych v te oblasti doporucila Gennet, na Cube jsem slysela nic moc ohlasy. A objednala bych se hned, abys pripadne stihla vykony na pojistovnu, prece jen chvilku budes cekat na prvni navstevu, pak nejaky vysetreni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
23.4.26 15:21

Slyšela jsem dost chválu na Pronatal, tak můžeš zkusit.
My jezdíme na Smíchov do Clayo a tam jsou naprosto úžasní, ale je to teda jedna z těch dražších klinik. Pronatal bude cenově příznivější.
V každém případě na nic nečekej a objednej se hned. Ono se na tu první konzultaci občas celkem dlouho čeká, pak na spoustu testů taky a tak a v tomhle případě není čas ztrácet čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.