Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja bych v te oblasti doporucila Gennet, na Cube jsem slysela nic moc ohlasy. A objednala bych se hned, abys pripadne stihla vykony na pojistovnu, prece jen chvilku budes cekat na prvni navstevu, pak nejaky vysetreni…
Slyšela jsem dost chválu na Pronatal, tak můžeš zkusit.
My jezdíme na Smíchov do Clayo a tam jsou naprosto úžasní, ale je to teda jedna z těch dražších klinik. Pronatal bude cenově příznivější.
V každém případě na nic nečekej a objednej se hned. Ono se na tu první konzultaci občas celkem dlouho čeká, pak na spoustu testů taky a tak a v tomhle případě není čas ztrácet čas.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, je mi čerstvých 39 let, mám tříletého syna a těhotná jsem zatím byla 2× (první zamklé v ranné fázi). Obě předchozí těhotenství se podařila v podstatě na první pokus, ale teď se skoro rok nedaří. Gynekoložka navrhla nechat ještě tři měsíce domácího snažení, ale raději se vzhledem k věku už objednat do CAR. Můžete mi doporučit, kde jste byly spokojené, ideálně Praha 6 a okolí?
Děkuji a zcela výjimečně anonym kvůli citlivému tématu