Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krásné úterý přeji,
od OPU mám 2. menstruaci. Bohužel přišla až ve 41. dnu cyklu. Musela jsem na vyvolávačku (normálně mám 29-30).
12. den cyklu mám kontrolní UZ a měl by se plánovat KET. Jelikož mi plánují nativní cyklus, mám obavy, že tělo nebude připravené (nízká sliznice apod.). Je tu někdo s podobnou zkušeností? Ano, mohou mi to odložit zase na další cyklus, ale už mě to prostě nebaví.. furt se něco odkládá a chci vědět, zda je šance už v tomhle cyklu.. děkuji
Ahoj, chápu, že už je to na hlavu, když se to pořád odkládá 🙈já to měla podobně..
U nativu fakt rozhoduje, jak bude vypadat sliznice a ovulace na kontrole – i po delším cyklu se to klidně může srovnat a vyjít už teď. Když by to nebylo ideální, někdy je lepší ještě počkat, ať má KET větší šanci.
Zkus to probrat na kontrole, většinou podle UZ hned ví, jestli do toho jít 🙂 Držím palce 🍀
@Esterveverka Jsem relativně trpělivý člověk, ale už začínám být protivná
ve středu jsem byla na UZ (12. den cyklu) a měla jsem 8mm. V pondělí mám přijít znovu, zda to roste nebo neroste. Celkově mám ovulace 15.-16. den cyklu. Ale už v to moc nedoufám. Netvářila se úplně nadšeně
@Kju879
to chápu, člověk už pak čte úplně všechno z výrazů doktorů 😅 Ale 12. den cyklu a 8 mm ještě nemusí být žádná tragédie. Někdy se to prostě rozjede později — zvlášť když máš ovulaci spíš kolem 15.–16. dne.
Folikul klidně může růst rychleji v dalších dnech a do pondělí se to může hezky posunout.
Takže bych to ještě úplně neodepisovala 🍀 držím palce, ať se to rozjede 🤍 ale úplně chápu, že je to na palici ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď