Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj snažilky, jsem tu nová a příští úterý nás čeká s partnerem první návštěva CARu - Pronatal v Praze. Proto bych se ráda zeptala, zda některá nemáte čerstvé zkušenosti. Do CARu jdeme poprvé. O mimi se snažíme něco málo přes rok (je mi čerstvých 26 let), mám syndrom polycystických ovarií. Ms je nepravidelná, bez Duphastonu ji dostanu tak jednou za tři - čtyřy měsíce. Mám problémy s nafukováním břicha, váhou - tu se snažím ale držet na uzdě zdravou životosprávou a pohybem, pár kil navíc ale mám. Nadměrné ochlupení se mě bohužel týká také, jediné, co není až tak hrozné je akné, to mám jen v době ms… ale teď k Pronatalu, ráda bych věděla, jak probíhá první návštěva a za jak dlouho se podařilo třeba otěhu od první návštěvy, mimi bych moc chtěla. Ahoj L. ![]()
@Lupa píše:
Ahoj snažilky, jsem tu nová a příští úterý nás čeká s partnerem první návštěva CARu - Pronatal v Praze. Proto bych se ráda zeptala, zda některá nemáte čerstvé zkušenosti. Do CARu jdeme poprvé. O mimi se snažíme něco málo přes rok (je mi čerstvých 26 let), mám syndrom polycystických ovarií. Ms je nepravidelná, bez Duphastonu ji dostanu tak jednou za tři - čtyřy měsíce. Mám problémy s nafukováním břicha, váhou - tu se snažím ale držet na uzdě zdravou životosprávou a pohybem, pár kil navíc ale mám. Nadměrné ochlupení se mě bohužel týká také, jediné, co není až tak hrozné je akné, to mám jen v době ms… ale teď k Pronatalu, ráda bych věděla, jak probíhá první návštěva a za jak dlouho se podařilo třeba otěhu od první návštěvy, mimi bych moc chtěla. Ahoj L.
Taky by me moc zajimalo co a jak.Byl mi tenhle CAR doporucen. Nemate nekdo nejake informace?.Diky za odpoved.
Ahojky, tak já už jsem tam byla 3×, na první návštěvě se rozhodlo, že se provede IUI, pak následoval utz po stimulaci clostilbegytem a včera jsem byla na samotném IUI. Přístup super, personál si nemůžu vynachválit, jen se připrav na čekání, doba objednání moc neznamená, +-půlhodina až hodina je nic. L.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.